Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezért elveszik a TB támigatáso...

Ezért elveszik a TB támigatásomat?

Figyelt kérdés
Egy hülyeség miatt beutaltal egy hónap pszichiátriára(több gyógyszert vettem be mint kellett volna, ki hánytam utána nem akartam öngyilkos lenni) de mondanom sem kell mennyire nem akarom az utolso nyari szunetenemet erre pazarolni. Ha nem megyek el, elveszik a támigatásomat?

2016. jún. 29. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni egy ceghez barmit, a munkaszerzodes bizonyitja, hogy nem vagy depresszios es nem vihetnek be. Barmit vallalj el meg ma.
2016. jún. 29. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a szabály ilyenkor, hogy pl bevisznek-e ha nem mész önként, de hogy a tb támogatásodat ezért nem veszik el, az biztos.
2016. jún. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!