Milyen orvos foglalkozik hajproblémákkal?
Hullik a hajam, zsírosodik és még korpásodik is :(
Eleinte azt hittük a háziorvossal a vérvétel alapján, hogy a vashiányom okozza a hajhullást, de a vashiányom már elmúlt, mivel szedem azóta is folyamatosan a vastablettát (vérvétel is kimutatta, hogy elmúlt), a hajhullásom azonban nem múlt el.
Érdeklődöm, hogy bőrgyógyász foglalkozik-e ilyen problémával, vagy kit keressek?
Foglalkozik vele bőrgyógyász, de vannak ún. trichológusok (köznapi néven "hajgyógyászok") is. Ők nem orvosok, de a fejbőrrel, hajproblémákkal foglalkozó szakemberek. Nem mindegyikük megbízható, de aki az, az tud segíteni továbblépni.
(Zárójelben: a leírásodból az ún. zsíros korpa problémád lehet, nekem is az van, nekem trichológus segített. Meg még nekem is alacsony volt a vasam és a D-vitaminszintem, és a D-vitaminszedés is jót tett, szóval nem ártana neked is megvizsgáltatnod. De ahhoz is endokrinológus kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!