Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nyakláncban alszom, megfull...

Ha nyakláncban alszom, megfulladhatok?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy nyakláncot a páromtól, és arra gondoltam, hogy ha Abban alszom akkor vajon megfulladhatok? Esetleg rátekeredik a nyakamba és fulladást okozhat?

2020. jún. 18. 10:08
 1/2 anonim válasza:
100%
Fennáll a veszélye. De az sem mindegy, hogy milyen szorosra van állítva a nyaklánc.
2020. jún. 18. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem, vagy elszakad, vagy felébredsz rá, hogy rád tekeredett. Mindemellett nem nagy kunszt levenni esténként.
2020. jún. 18. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Férre nyeltem a rágót. Megfulladhatok?

Lehet furcsán hangzik hogy azt kérdem hogy megfulladthatok e. De még mindig érzem hogy ott van nem tudom felköhögni és félek hogy olyan helyre "csúszik" hogy elzárja a légutakat és nem fogok levegőt kapni. Ilyenkor mit lehet tenni? Nagyon félek. (Kicsi rágó volt. az...

Megfulladhatok?

Sziasztok az előbb szerintem felrenyeltem a vizet mert ahogy hirtelen ittam hirtelen visszaöklendeztem mint és 1-2 másodpercig nehezen kaptam levegőt habár mar jól vagyok de félek a tüdőembóliától! :/ Nem merek aludni se

Ha leragasztom a számat estére akkor megfulladhatok?

Estére nagyon lehűl a szobám, és nyitott szájjal szoktam aludni sajnos, így reggelre mindig nagyon fáj a torkom. Arra gondoltam, hogy leragasztom ragasztószalaggal(duct tape).

Megfulladhatok? Tapasztalatokat szeretnék

Vacsora közben ettem sajtot és miközbe nyeltem levegőt vettem és egy kis darab sajt "félrement" és olyan volt mintha az orromba ment volna 10 percre rá viszont úgy éreztem hogy lemegy a torkomon a kis darabka.Azóta félek h megfulladok miközbe alszok de már eltelt 3 óra...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!