Mennyi ideig tart az epegörcs okozta fájdalom?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azért érdekelne, mert most volt epegörcsöm (gyulladás+kövek) és a feleségem azt mondja, hogy a menstruációs fájdalom rosszabb. Na már most sem tudom, hogy hogy vészeltem túl azt az éjszakát a kórházban annyira fájt, feszült a hasam és a hátam, mintha szét akart volna...
Meddig van kellemetlen fàjdalom?
Mennyire normális, hogy az elmúlt fél évben nagyjából 4-5 alkalommal, véletlenszerűen jöttek elő elviselhetetlen hasi görcsök epe, gyomor tájékán? Általában aznap hajnalban kezdődtek és még aznap estére elmúltak, viszont a megléte alatt alig, vagy egyáltalán nem hatott...
Az ultrahang kimutatta az epeköveket,volt a vezetékben is egy pici kő,akkor jobban fájt,de nem kimondottan a jobb borda ív alatt a tipikus epegörcs,hanem a gyomromnál éreztem mintha egy szikla lenne benne,levegőt is alig kaptam. Műtétre készülök,adnátok pár jó tanácsot? Köszönöm
Műtét után vagyok 22 nappal. Tartottam a diétát de pár napja hétvégén ittam már alkoholt. Lehet ez váltotta ki a gorcsot? Mi történhetett? De azóta mióta ittam eltelt 2 nap. Tegnap nem ettem semmi olyat, ami kiválthatta volna a gorcsot,
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!