Komplex ( teljes körű ) bőrgyógyászati kivizsgálás? Érdemes legalább 1x évente elmenni? Tapasztalatok, aki volt ?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A szeméremdombom bal alsó része és a combom találkozásánál egy hete fedeztem fel egy borsó mérető csomót, azóta picit nagyobb és továbbra sem fáj, de érintésre egyre érzékenyebb. Egy hete még csak kitapogatni lehetett, de most már látszik is. Milyen orvossal nézessem...
Erre elég egy sima bőrgyógyász vagy valaki máshoz kéne elmennem?
Sajnos problémák vannak a bőrömmel (aknés, gyulladt stb) plusz sajnos emellett hajhullásom is elég durva. El szeretnék menni egy bőrgyógyászhoz, de nem tudom h nem-e előbb a háziorvoshoz kéne mennem h beutalót adjon vérvételre? (gyaús h B vitaminhiányom, vashiányom...
Ma voltam bor orvosnál ,de holnap megint megyek...és lehet ,hogy pénteken leveszik a 2anyajegyem ,ami így kifelé áll. Eddig nem szerettem volna levetettni ,de az orvosom azt mondta muszály mert el rákosodhat..és sokan mondták ,hogy nr vetessem le mert meg lehet benne...
Sokat járok bőr dokihoz, ezért is kérdem. Elmennék egy másik orvoshoz is, kiváncsiságból, hogy ő mit mond, de akkor már teljes kivizsgálást.
Ha igen, mennyi ideig tart, és mit vizsgálnak? Hogyan zajlik a vizsgálat? 30/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!