Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől recseg a bal fülem? És...

Mitől recseg a bal fülem? És hogyan vethetek neki véget?

Figyelt kérdés
Pár éve előjött ilyen recsegő hang a bal fülemben. Hangos zajoknál még intenzívebben recseg és van, hogy a szédülés is elkap tőle. Orr-füll-gégészeten jártam már. Fülzsír nincs, a hallásom is teljesen rendben. Aztán tovább küldtek neurológushoz. Jártam ilyen izom lazító terápiára de semmi javulás. Aztán ajánlották, hogy próbálkozzam csontkovácsnál. Egy darabig segített is, de most újra recseg és nagyon idegesítő. Mi okozhatja ezt?

2022. jan. 17. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok esetben még az orvosok sem tudják.

Ez is egy olyan terület,ahol még nagyon sok kutatásra van szűkség.

Azt gondolom erre itt sem kapsz valódi választ.

Végül az orvosok is azt mondják,meg kell tanulni vele együtt élni.

Sajnos ez nagyon sovány vigasz.

2022. jan. 17. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyire lehet ezzel együtt élni... Egy alkalommal mentem le a lépcsőn és elment az irodaház előtt egy kamion, amitől beindult a recsegés szédüléssel együtt. Ha a kolléganőm nincs ott és nem kap el, összetöröm magam a lépcsőn
2022. jan. 17. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a csontkovács segített egy ideig akkor lehet hogy valami nyaki probléma lehet. Viszont ne csontkovács hoz menj. Tudom higy sokan esküsznek a csontkovácsra de sokan nem tudják hogy sokszor már egy pár hónapos tanfolyam után már reklámozzák magukat. És ha pl sérved van akkor nem is biztos hogy egyáltalán elvállalhat.

Inkább menj képzett gyógymasszőrhöz vagy gyógytornászhoz. Vegyél egy bérletet, úgy olcsóbb szokott lenni. Meg fogják kérdezni mi a problémád és a szerint fognak tornáztatni. Lehet hogy csak a merev izmaid okozzák.

2022. jan. 27. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
javult azóta, ? jóindulatú hallóideg daganat is okozhatja.
2022. márc. 24. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
El jutottam egy nagyon jó csontkovácshoz és szerinte a legfelső nyakcsigolya állandóan kimozdul a helyéből, amit a merev izmok okoznak. Kezelnek azóta is. Valamit javult, de még nem 100%-os
2022. márc. 31. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!