Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz hogy a sok tartósítószer...

Igaz hogy a sok tartósítószer miatt amit az ételekbe tesznek nem bomlanak le a halottak teste?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

So-so.

Lebomlik, csak lassabban, mint 100-150 évvel ezelőtt.

2022. márc. 24. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
58%
Dr Taracközi István állítólag egy időben törvényszéki kórboncnokként tevékenykedett. Egy videójában meséli, hogy Amerikában a gyorséttermek közekében levő temetőkben sokkal lassabb a bomlás.
2022. márc. 26. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
A tartósítószerek egy részét lebontja a szervezet, más részükkel semmit nem csinál, kiürül. Olyan anyagokat nem lehetne élelmiszerben használni, ami a testben is tartósítószerként működne és még fel is halmozódna. Egyrészt megállítaná az emésztést (a staphylococcus es
2022. márc. 28. 02:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
clostridium baktériumok ugyanúgy segítik bontani egy útszéli tetem szöveteit, mint a beleidben a Mekis húspogácsát. Ha azok nem lennének, rövid úton éhenhalnál.
2022. márc. 28. 02:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!