Hogyan kérjek bőrgyógyászatra időpontot?
Anyukámnak kell szólnom hogy kérjen időpontot, de nem tudom hogyan, mert nagyon kínosan érzem magam miatta. Találtam magamon egy furcsa anyajegyet azért szeretnék menni, viszont ha lehetséges a háziorvosnak nem szólnék. Viszont valószínű hogy magánorvost nem fizetnének a szüleim. Hogyan mondjam meg ezt anyámnak, ha nem szeretném megmondani hogy miért kérem?
17/l

válasza:Ide nem kell beutaló.Tajkártya ,személyi okmányaid.
Odemész a betegfelvételi ablakhoz,és időpontot kérsz. Ennyi .

válasza:

válasza:Köszönöm a válaszokat!!
És olyanra van lehetőség hogy nem a lakóhelyemhez kötött rendelőbe megyek? Mert ott egy férfi van én meg oda nem szeretnék menni. Sajnos egyedül nem merek semmit csinálni így egyedül nem mernék elmenni ilyen helyre.

válasza:

válasza:Igen.
Egy magán bőrgyógyászati vizsgálat kb. 30.000ft. 2 hónapja ennyit fizettem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Telefonon nem lehet őket elérni. Emailre sem válaszolnak. Időpont nélkül pedig nem lehet odamenni.
Vagy lehet menni rendelési időben bármikor?
Elvileg urológia esetén nem kell, elég oda menni azt majd behívnak. Ma egész nap hívogattam őket, de nem vették fel a telefont. Húgom azt mondja nem kell időpont, de én úgy emlékszem, hogy kell. Valaki tudna segíteni?
Bőrgyógyászati szakrendelésre megyek anyajegyet levetetni Győrbe. Mivel ugye nem ott veszik le, hanem az égésplasztikán kb mikorra kapok időpontot a levételre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!