Aki rendszeresen korán kel és sose kipihent, az kevesebb ideig fog élni 5-10-15 évvel mint a korabeli társai akik erre "jobban odafigyeltek" az évek alatt?

válasza:Nem lehet tudni, egyén-függő teljesen.
Mindenféle alvási módot kipróbáltam már, hiába kelek korán, alszom 6-8-akárhány órát, kimerült, fáradt vagyok, orvosok sem tudnak segíteni. Életminőségem, közérzetem emiatt rettenetes.

válasza:Nem mindenki alszik keveset attól még, hogy korán kel. A korán kelők általában korán is fekszekenek ami pont, hogy elősegíti a mélyalvási ciklust az éjszaka első felében. Hiába fekszel le hajnalban és alszol 9 órát nem leszel úgy kipihenve mintha normál időben feküdnél le.
Egyénenként változó kinek mennyi az ideális de korral is változik. Idősödve csökken az alvásigény.

válasza:2.
Azért a korán kelők (6-kor vagy korábban) 90%-a biztos, hogy nem alszik eleget, még akkor sem, ha ő úgy gondolja.
További kérdések:
Most láttam hogy reklámban volt konkrétan egy fogamzásgátló készítmény. Talán arra akarják ösztönözni az embereket hogy ne akarjanak gyereket vállalni?
Már tegnap megettem egy párral és nyitottam újat, de annyira jól esett; a mostanit is kívánom es legyszívesebben kivenném a szememből, előtte szopogatnám, majd összerágnám kiélvezve, mint tegnap.
A lányomnak makacs, félórás csuklásai vannak. Most is csuklik,nem tud aludni. Levegővisszatartás, víz, citromlé nem használ. Van még valami tuti módszer? Sajnos az ijesztés sem hat. 9 éves.
Sajnos többször is visszatérő problémámmal keresem önöket ami a következő: Az alhasom sokszor görcsöl, ami magától enyhül vagy romlik. Emiatt olyan mintha minél erősebb a görcs, annál vékonyabb a székletem is. Ha enyhébb a görcs, akkor a székletem is vastagabb. Eddig...
Két napja egy erdőben valószínűleg nekem repült egy denevér, csupasz bőrrel érintkezet. Nem 100%, hogy denevér volt, de valószínűleg az. Az érintett felületen pattanasok és pattanás utáni sebek vannak. Úgy tudom, hogy sajnos annyira picik a fogaik, hogy akár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!