Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kell elindítani a Fot...

Hogyan kell elindítani a Fot , fogyatékos, egészségügyi, véglegesíti ügyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért nem végleges, pedig már jobb nem lesz az állapot.

2025. jan. 30. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szakorvostól kell szakvélemény, zárójelentés, ambulánslap. A háziorvos ezek alapján kiállít egy dokumentumot, amit az előzőekkel együtt el kell küldeni postán a helyileg illetékes Foglalkozás Rehabilitációs Intézetnek.

Egyébként ilyen esetekben azért nem végleges, mert gyakori az állapotromlás és akkor új vizsgálat lehet szükség.

2025. jan. 30. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Mozgásszervi beteg vagyok, bizony 15 éve, időnként hívatnak be,
2025. jan. 30. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, értem.
2025. jan. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Egészségügyi dolgozók! Ha balesetbe futottok bele megkérdezitek az útbaigazító hatóságot, hogy tudtok-e valamiben segíteni?

Itt most kizárólag arra az esetre gondolok amikor már kint vannak a mentők és folyik az életmentés. Felajánljátok ilyenkor a segítségeteket vagy mentek tovább a dolgotokra abba az irányba amerre a rendőr irányít? Nem voltam még ilyen szituációban soha, de ápoló...

Lehet valamilyen komolyabb egészségügyi kihatása a 3 műszakos munkarendnek ?

Ha valaki hosszabb távon dolgozik így több éven át , lehetnek ennek komolyabb következményei ? Vannak saját tapasztalatok ?

Ekkora influenza járvány esetén, miért nem rendelik el a maszkviselést országosan egészségügyi intézményekben, hivatalokban, iskolákban,...

Mennem kellett egészségügyi intézményekbe mostanában, nejem egészségügyben dolgozik, de alig visel bárki maszkot még ezekben az intézményekben is, a tömegközlekedési eszközökön szintén nem. Majd hülyének néztek, amikor rajtam volt. Több krákogó, köhögő embert láttam,...

Egészségügyi alkalmassági vizsgán nőgyógyásznál hogyan vizsgálnak meg??

Katona szeretnék lenni és ott úgye fontos az egészségügyi vizsgálat és nőknek kötelező a nőgyógyászat is, de én még szűz vagyok és érdekelne, hogy ott hogyan vizsgálnak meg, ha én nem akarom? Volt már vlki hasonloan, ha igen irja le 19/l

Tudnátok tapasztalatokat írni, hogy hogyan zajlik a soron kívüli gépjárművezetés alkalmassági egészségügyi vizsgálat Asperger szindróma és mentális problémák esetén?

Ismerősöm komplex minősítési vizsgálatot kért, meg is állapította az orvosi bizottság a munkaképesség megváltozását. Asperger-szindrómás, ami születéstől fennálló állapot, de csak tavaly diagnosztizálták nála. Tudomásom szerint ez nem kizáró ok a vezetéshez. Viszont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!