Hogyan kell elindítani a Fot , fogyatékos, egészségügyi, véglegesíti ügyet?

válasza:Szakorvostól kell szakvélemény, zárójelentés, ambulánslap. A háziorvos ezek alapján kiállít egy dokumentumot, amit az előzőekkel együtt el kell küldeni postán a helyileg illetékes Foglalkozás Rehabilitációs Intézetnek.
Egyébként ilyen esetekben azért nem végleges, mert gyakori az állapotromlás és akkor új vizsgálat lehet szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Itt most kizárólag arra az esetre gondolok amikor már kint vannak a mentők és folyik az életmentés. Felajánljátok ilyenkor a segítségeteket vagy mentek tovább a dolgotokra abba az irányba amerre a rendőr irányít? Nem voltam még ilyen szituációban soha, de ápoló...
Irodai munka. Mindig általános munkarendben dolgoztam eddig.
Ha valaki hosszabb távon dolgozik így több éven át , lehetnek ennek komolyabb következményei ? Vannak saját tapasztalatok ?
Mennem kellett egészségügyi intézményekbe mostanában, nejem egészségügyben dolgozik, de alig visel bárki maszkot még ezekben az intézményekben is, a tömegközlekedési eszközökön szintén nem. Majd hülyének néztek, amikor rajtam volt. Több krákogó, köhögő embert láttam,...
Katona szeretnék lenni és ott úgye fontos az egészségügyi vizsgálat és nőknek kötelező a nőgyógyászat is, de én még szűz vagyok és érdekelne, hogy ott hogyan vizsgálnak meg, ha én nem akarom? Volt már vlki hasonloan, ha igen irja le 19/l
Ismerősöm komplex minősítési vizsgálatot kért, meg is állapította az orvosi bizottság a munkaképesség megváltozását. Asperger-szindrómás, ami születéstől fennálló állapot, de csak tavaly diagnosztizálták nála. Tudomásom szerint ez nem kizáró ok a vezetéshez. Viszont...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!