Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányszor kaptad el a covidot?

Hányszor kaptad el a covidot?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
* voltál
tegnapelőtt 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 a 9. vagyok, nem most, hanem még tavaly. Nem folyt nagyon az orrom. (Volt azóta másik légúti fertőzésem is, ami ennél sokkal durvább nyáktermelődéssel járt.)
tegnapelőtt 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak hányinger, ételundor, hőemelkedés, valamint majdnem háromhónapon át tartó teljes koncentrációzavar, ami azért vicces, mert szellemi munkát végzek. Hát, abban az időszakban mondjuk lószrt nem csináltam, mert egy e-mailt nem tudtam megfogalmazni.

Vőlegényemnek napokon át csillapíthatatlan 39-40 fokos láz, fulladás, lázálmok, erős szédülés, majdnem kórházba került.

tegnapelőtt 14:40
 14/17 A kérdező kommentje:
13 tudjátok ki kitől kaphatta el? Kinél kezdődött előbb? Tudtátok hogy ez az?
tegnapelőtt 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

8. Vagyok. Én a felelőttlen főnökömtől (2021 február).

Betegen bejött dolgozni. Mindenki beteg lett.

Ő nagyon rossz állapotban volt. Magas láz, fájdalmak, hasmenés, ízek-szagok...

Én hazavittem a fertőzést, mai napig komoly lelkiismeretfurdalásom van.

Lázas voltam, folyt az orrom, fájt a torkom. Apámmal éltünk együtt. Sehova nem engedtem menni, és mindent elkövettem, hogy elkerüljük a bajt.

És mégis. Dolgozni is dupla fpp2 maszkban voltam. Kézfertőtlenítés ezerrel.

Papámnál az első tünetek egy héttel később jelentkeztek, és nagyon gyorsan elvitte.

Láz, étvágytalanság, tudat elvesztése, tüdőgyulladás.

tegnapelőtt 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Párom igazoltan egyszer, én akkor nem kaptam el, mert frissen voltam oltva, utána nem igazoltan, de nagyon covid gyanús tünetekkel kaptam el tőle. Úgyhogy valószínűleg egyszer voltam. Eleinte annyi erőm sem volt, hogy üljek, magas láz pár napig, étvágytalanság, szaglásom már akkor ment el, mikor picit jobban voltam.
tegnapelőtt 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:
2021 végén lett nagyon gyorsan pozitív a teszt és akkor voltak erős tüneteim már oltottan
tegnap 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!