Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Javallat gyógynövény vélemények?

Javallat gyógynövény vélemények?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata a javallat kapszuláiról,termékeiről? Engem főként a barátcserje érdekelne,de bármelyik termékről vagy a cégtől való rendeléssel kapcsolatban véleményt szívesen fogadok. A honlapjukon csak pozitív vélemények vannak,minden termék alatt,nekem ez kicsit gyanús. Máshol meg nem találtam róluk infót.

tegnap 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyik olyan mint a másik. A gyártó szavatolja. Ellenőrzés csak bejelentés esetén.

Régebben létezett egy oéti honlap, ahol a tiltólista, meg a vizsgálat tárgya látszott, így legalább a kevésbé megbízható hyártót ki tudta zárni az ember.

Ezeket saját felelősségre szedjük sajnos.

Figyeld magad, és ha bármi gyanús, hagyd a abba.

Ettől függetlenül lehet egy teljesen korrekt, jó termék. Csak a nagy kínálat miatt előre nem tudhatod. Attól, hogy x -nek jó, még y -nak lehet vacak.

tegnap 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz. A perems tablettát szeretném kiváltani,mert hajmeresztő ára van,de lehet inkább nem kockázatok. A premens az legalább tuti,bevizsgált vagy gyógyszer könyvi vagy már nem tudom hogy mondta a gyógyszerész hölgy a patikában,de lényeg,hogy az megbízható. Csak hát drága.
tegnap 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!