Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A mai fiatal lányokra, mennyir...

A mai fiatal lányokra, mennyire jellemező az egészséges életmód?

Figyelt kérdés
Van olyan lány aki teljesen egészségesen él?

2025. okt. 9. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Egészen biztosan vannak, nem túl jellemző egyik korosztályra sem, de vannak.
2025. okt. 9. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Én próbálok egészségesen élni. Mozgok amennyit csak lehet. Néha kondizni járok, futok. Biciklizek. Rollerezek. Egészségesen kajálok, zöldség,hús. Mindennap meleg ételt eszek délben, valamikor este is. Igazából a mai fiatal lányoknál, nőknél jóval egészségesebben élek. Cigizni 1-2 szálat szívok egy nap kávé mellé. Ennyi belefér szerintem. Más károsat nem csinálok. Pl barátnőm nem mozog és nem kajál egészségesen, sok édesség kevés gyümölcs. Főtt kaját is alig eszik . O igaz nem cigizik. De szerintem az hogy nem mozog és nem kajál egészségesen sokkal károsabb mint napi 1-2 cigi.
2025. okt. 9. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyelik a sok geczit attól fittek🤣🤣
2025. okt. 9. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy a napi 1-2cigi az egészségesebbek közé tartozik. Agyam eldobom.
2025. okt. 9. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem egeszeges de kevésbé káros a napi 1-2 cigi mintha nem sportol és még tömi magába a szemétkajat is.
2025. okt. 9. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg csak füvezek, nyugi amúgy nem dohányzom, egészséges ételeket eszek, csak füvezem, remélem mindenki azt fogja gondolni, hogy rohadt egészséges füvezni, csak napi 1-2grammot.
2025. okt. 9. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom, nem véletlenül fogalmazott úgy, hogy "próbálok".

Amúgy én BP belvárosban dolgozok, szerintem ott a levegő károsabb mint 1-2 szál cigi. :')

2025. okt. 9. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
A többségükre nem jellemző.
2025. okt. 9. 15:00
 9/10 Metionin ***** válasza:
Kérdés hogy mi a fiatal lány, általában a tinik iskolában vannak ahol nem feltétlenül tudnak egészségesen enni, otthon meg az van amit a szülik főznek, vagy egészséges vagy nem. Szerintem olyan 20-25 év körül jön ki a nőkön az igény az egészségesebb életmódra, főleg amikor megtapasztalják a mindennapi tesi hiányát és elkezdenek hízni. Egyetemista korban megintcsak azon áll a dolog, hogy az igény és a lehetőségek találkoznak-e, sokan szívesen ennének egészségesen de nincs rá pénzük.
2025. okt. 9. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagy tévedés ha azt hiszed hogy a drága kaják az egészségesek. Kezdjük ott hogy amit a boltban veszel az semmi se egészséges, a zöldség, gyümölcs se. Hasonlíts össze egy bolti paradicsomot egy olyannal ami a kertben termett. A városban élés szintén nem egészséges, ezen egy kis kondizás meg biciklizés nem segít. Aki munkába jár az sem hiszen állandó rohanásban van, hiába nem cigizik de az étkezése annyi hogy bemegy reggel a pékségbe vesz valami szart meg este gyorsan összedob valamit a boltban vett alapanyagokból mert másra nincs ideje. Azok élnek egészséges életet akik a civilizációtól elzárva élnek valahol a hegyekben, az összes többi ember nem.
2025. okt. 10. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

A testvérem a "semmiből" 1-es komoly cukorbeteg lett, sajnos nem birja feldolgozni mert "Ő mindig egészséges volt".Mit lehet ilyenkor "okosat" mondani?

Elég jó élete van. Feleség, jó munka, autó, saját lakás, nyaralások. Sajnos, nem birja feldolgozni hogy többet nem 100%ban egészséges.

Van olyan nagyobb üzlet, ahol lehet kapni (jó minőségű) kerámia serpenyőt?

Amiben egészségesebb főzni, mert Pl a tefalról rosszat olvastam a bevonat miatt,ha jól emlékszem.

Szerintetek ez az anyajegy egészséges?

Vagy 10-12 éve rajtam van, viszont most láttam egy posztot, hogy akár rákos is lehet mert kicsit aszimmetrikus és nagyobb mint 6mm egy kicsivel. Ti mit gondoltok ?

Ez azt(is) jelentheti, hogy (túl)egészséges vagyok?Ha a vérem túl gyorsan folyik? Pezseg a vérem?

Kb.12 X voltam vértadni. Ilyenkor szoktam nézni az időt, H mennyi idő alatt folyik le.( A Wiki szerint az átlagos idő: 7-12 P)... Nekem mindig gyorsabban szokott, 5-6 P... De legutóbb " rekordot döntöttem". A napi véradók közül( az utolsó voltam).. és a leggyorsabb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!