Párom nagyon beteg orvoshoz nem akar menni el vagyok keseredve Mit tudok csinálni?

válasza:

válasza:

válasza:Kétszínűségről esetemben balgaság beszélni, uccsó. Meséljek valamit? 50 éve vagyok autoimmun beteg. A különbség annyi, hogy míg 50 éve a doki a nagykönyvből nyálazta ki, hogy voltaképp mi is a bajom, addig ma annyian vagyunk, hogy dunát lehet velünk rekeszteni.
Na, hogy rövidre fogjam, az ízületemmel volt bajom, és 27 éve azt gondoltam, megnézem, mennyit fejlődött az orvostudomány. Summa summarum, Methotextratot írtak fel, bevallottan azért, hogy hazavágja az immunrendszert. hazavágta. Rövid időn belül 8 egyéb "gyógyszert" irkáltak fel a mellékhatások enyhítésére. A nyolcadiknál durrant be az agyam, és borítottam kukába a gyógyszeres fiók teljes tartalmát. Azóta még egy nyamvadt Kalmopirint se vettem be. Na, jó amikor combnyaktörésem volt, előfordult, hogy fajdalomcsillapítóra volt szükségem, de azzal is nagyon csínján bántan, mert a nonszteroid fájdalomcsillapítók hazavágják a bélflórát, az autoimmun fellángolásoknak meg pont az az előszobája.
A kórházi kezelés után egy rövid ideig inzulinra is szükség volt, amíg rá nem jöttem, hogy ha a speciális étrendemmel megóvom az autoimmun gyulladástól a hasnyálmirigyemet, akkor termel annyi inzulint, hogy külsőleg ne kelljen pótolnom.
Szóval akármennyire szeretném is megőrizni a jóhiszeműségemet az eü. iránt, valahogy nem jön össze.

válasza:

válasza:"Ezt a szöveget már legalább tízszer bemásoltad, de attól még hülyeség!"
Aha! Mutasd, hova "MÁSOLTAM" tízszer? Ez a baj az anonimitással. Név és felelősség nélkül vagdalkozhattok minden koholmánnyal.
Egyébként meg attól, hogy benned még él az ifjúkori idealizmus, attól még nem hülyeség, amit írtam. Majd rádöbbensz.
De hát persze a 16 éved ménkű.nagy élettapasztalatával és kérlelhetetlen magabiztosságával azt írsz, amit akarsz.

válasza:Elöször is honnan szeded, hogy 16 éves lennék? (Megint a szintedre jellemzö hülye általánosítás) Hogy észbekapj, 68 éves vagyok, szóval az ifjúkori idealizmus nem egészen találó.
Màsrészt pont ugyanezzel a szöveggel találkoztam már többször a te neved alatt. Attól, hogy kiírsz ilyesmit, még véletlen sem lesz igaz, csak a te pszichikai problémádat mutatja.
Harmadszor nagyon érdekelne, MILYEN autoimmun bajod van, mert erröl mindig csak ködösítve írogatsz

válasza:68 éves vagy? Gratulálok. 50-et nyugodtan letagadhatsz.
Viccez félretéve ennyi idősen átláthatnál a szitán; egy Rotshcildok, Rockefellerek pénzén alapított keményen profitorientált vállalat nem a te jólétedért fáradozik. 68 évesen te is éltél és tévéztél a 2008-asgazdasági válság alatt, igaz? Teljes reklámblokkok szóltak a a gyógyszeripar termékeiről, ugyanis senki másnak nem volt pénze reklámra.
Hogy milyen autoimmun bajom van, nem titok, de akinek egy van, az boldog várományosa még néhánynak, mert ugyanaz az okozója; a felborult bélflóra. (Ez utóbbiért is le szoktak itt hülyézni, úgyhogy ne fogd vissza magad...)
Psorasissal indítottam 50 éve 16 évesen, abból fejlődött ki egy pszoriázisos ízületi gyulladás, illetve mostanra a hasnyálmirigy is érintett a dologban, és néhány éve egy autoimmun izomdisztrófia is befigyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Orvos vagy. Van egy nőgyógyász exed, aki ugyanott dolgozik. Van már új kapcsolatod, normális, ha megvizsgálja a nőgyógyász exe vagy nem?
Ezen a héten szakgyakorlatom lesz, és nagyon szigorúan veszik, jobban, mint a sulit. Mindig bejárok, sosem lógok, de mostanában nincs időm tanulni az év végi tételekre, és rengeteg van belőlük. Ezért szeretnék otthon maradni, szerintetek adna orvos ezért igazolast...
A zavart beteg megtámadott és az arcomba törte a 90 ezres szemüvegem. A hozzátartozó nem hajlandó kifizetni, mert szerinte nem kellett volna, hogy rajtam legyen, hiába mondtam, hogy -4es és cilinderes a szemem, szóval elengedhetetlen, hogy rajtam legyen. Jegyzőkönyv készült.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!