Mitől lehet az, hogy a reggeli hőm sokszor magasabb, mint napközben ill. este?
Figyelt kérdés
Próbálkozok hőmérőzni, hogy tudjam, mikor van peteérésem, de így lehetetlen követni. A legtöbbször reggeli ébredéskor 36.7-8, de ha megmérem utána pár perccel, vagy pár órával, és este, akkor már csak 36.4-5. Pedig én úgy hallottam, hogy alvás közben áll be az egyénre jellemző minimumra....2011. febr. 23. 08:40
1/4 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ébredés után mérd egyből (még pisilni se menj ki előtte), hogy utána, napközben mennyi, sztem felesleges méregetni. Hol méred és milyen hőmérővel?
2/4 poiu válasza:
Igen, ébredés előtt a legalacsonyabb. Az értékek alapján valószínűleg nem maghőmérsékletet mérsz, pedig azt kellene...
3/4 A kérdező kommentje:
Számban, nyelv alatt, és digitálissal. Első csipogásnál még bent szoktam hagyni, mert az kb. fél perc után jelez, utána kb. 3 percnél veszem ki, a második csipogásnál.
2011. febr. 23. 08:59
4/4 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már, hogy elég sokat mozgolódok alvás közben, és két takaró is van rajtam, mert imádok sülni alvás közben, és lehet amiatt mutat reggelente magasabbat, mint mondjuk nappal. Valamelyik nap felkeltem hajnalban kikapcsolni a tvt, de nem keltem ki az ágyból, 36,2 volt. Reggel felkeltem normális időben, 8 órakor, amikor mérni szoktam, akkor már 36.7 volt.
2011. febr. 23. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!