Nagy gondom van, borzasztóan keveset iszom, sokszor délután kapok a fejemhez, hogy még nem is ittam. Hogyan vehetném rá magam, hogy többet igyak. Már a bőrömön is látszik, hogy kevés folyadékot veszek magamhoz. Tipp, tapasztalat, tanács?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 22:32
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos én is így vagyok ezzel, naponta ha 1 l vizet megiszok,akkor jó.Már csináltam úgy is,hogy 2L-es üveget teleöntöttem vízzel és ittam....1 napig.Szenvedéssel ittam meg.Azóta megint csak akkor iszok,ha eszembe jut.
2/13 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, ráadásul a vizet még utálom is. De, azért köszi.
2011. okt. 11. 22:39
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Nálam is ez volt a probléma. Aztán rászoktattam magam, hogy minden étkezés közben/után megiszok egy pohár vizet. Igy nem szenvedés :-)
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Mindig legyen előtted víz, munkahelyen és otthon is. Tűzz ki célokat pl.: délig meg kell innod két pohárnyit. Fokozatosan növeld az adagot, először csak eggyel több pohár víz, 1 hét múlva már 2 pohár stb.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok, az hogy mindig legyen előttem víz nem hülyeség, csak ne víz lenne! :))
2011. okt. 12. 12:32
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Akkor igyál ízesített vizet :-) Lehet hogy az könnyebben megy :-)
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Nem biztos hogy jó ötlet! :( Én nem bírom lenyelni,ha nem vagyok szomjas! Lehet előttem a kedvenc üdítőm is akár,egyszerűen probálok inni,és nem tudom lenyelni,csak forgatom a számban! :( De rájöttem,hogy mivel párom kacsa,és ha együtt vagyunk,akkor nem sokkal,de én is többet iszom! Meg most rostos üdítőket veszek,abból is kicsit többet tudok inni,mint a szénsavasból,ami amúgysem egészséges! :)
8/13 anonim 

válasza:

válasza:A szervezet minden vegyszeres szart kétfelé bont.H2O-a és a többi méregnek tekinti.Ezért igyál H2O-t ,mert a szervezetet terheled és mérgezed.Tudatformálás.A tested egy vegyi üzem,aminek a működéséhez rengeteg víz kell.
9/13 Kronok 

válasza:

válasza:Megy a pacsi a kérdezőnek. Én is csak akkor iszok (2-3 kortyot) amikor elkezd fájni a fejem. Gondolom a besűrűsödött véremtől... a szám szétrepedve, a bőröm kiszáradva. tudom miért és mennyit kellene inni de nálam is nagyon jó ha b megy 1l egy nap
10/13 anonim 

válasza:

válasza:egyszerűen betegek vagytok, valami nem működik jól a szervezetetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Mit szedjek, hogy napi 7-8óra alvás, könnyü munka mellett ne essek szét már délután 4-5re?
Tanulnom is kellene, de sokszor csak nézem a szavakat.
Miért lehet hogy a mérleg délután azt mérte 59 kg vagyok most meg hogy 61?
A mérleg lehet rossz vagy mi miatt lehet? Máskor is előfordul ez hogy valamikor 61-et mér valamikor meg 2-vel kevesebbet.
Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha koránkelős hét van, pedig egész délután szenvedek az...
Időpocsékolásnak tartom a sok alvást, meg nincs hozzá kedvem, de szenvedek tőle. Itthoni dolgaimat megcsinálom, de a takarítással vannak gondjaim, kedvem nincs hozzá ilyenkor. Egyszerre megcsinálom a rendrakást, de egy jó ideig letojom utána. Ez a koránkelős héten...
Lehet bajom ha beszedem a gyogyszerem du 2 3 fele és iszok vodkát 9 10 fele?
Zinnatot szedek nagyon erős gyógyszer napi 2őt kell tanács?
SÜRGŐS! Az egész nyakam tiszta kiütés. Valami tanács, hogy mivel kenhetném?
Aloe first esetleg?
Most délután lesz az első randim és kellene 1-2 tanács, mit hogyan csináljak!?
Amikor meglátom odaérek mit csináljak( mármint 3 puszi vagy hogy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!