Miért ropog a térdem?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában figyeltem meg, hogy, ha például guggolásból, vagy ülésből felállok, a térdem mindig aprókat ropog. Egyáltalán nem fáj, de a hangja elég kellemetlen. Idősebb koromra fájhat majd? Egyébként nem csak a térdem, hanem szinte minden izületem ilyen "ropogós", főleg a kezem.
Mikor leguggolok mind2 térdem ropog vagy hogy is fogalmazzak. Mint amikor valaki az ujjait tördeli. De ahányszor leguggolok mindig. És pár guggolás után már rossz érzés,pedig erre a tevékeny sportra szántam el magam. :D Miért ropoghat mindig? :(
Olyan szinten ropog, hogyha fekszek, és fölemelem a lábam akkor is, hát még akkor, amikor leguggolok, vagy éppen fölállok? Mit tehetnék ez ellen? Előre is kösz
A helyzet egyszerű,bármilyen "olyan" testhelyzetben vagyok, ahol például guggolás van "megreccsen" a térdem. Bárhol,bármikor leguggolok ropog egy jó nagyot a térdem,akaratomtól függetlenül. Nem tudom számít-e valamit,de még csak 13 éves vagyok,és félek is kicsit mivel...
Nem csak úgy roppangat, hanem akármikorbehajlítom olyan nagyot roppan h 2 km-rel ishallják. Béres porcerőt szedjek rá vagy mit?
Pár napja elkezdett nagyon ropogni,és fájni a térdem.Elmenjek dokihoz? 14/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!