Tüdőrákos az egyik ismerősöm! Már sokat fogyott. átétes agyban gerincben, nyirokcsomóban! Tudom hogy nincs sok neki hátra de mégiis! Mit tehetnénk hogy meghosszabítsuk az életét?

válasza:Deuterizált víz, céklalé, gyömbér...én ezekben hiszek.
Legyetek sokat vele, ne kezeljétek betegként, ha az állapota engedi sok friss levegő. És a sószoba is biztos jót tesz.
Nekem sem anyukám sem apukám nem látta rajtam, hogy belül megszakad a szívem...csak az életkedvet, a gyógyulásban hitt reményt. Kitartást neked!

válasza:Az én ismerősömnél sajnos 4 hónap alatt zajlott le a betegség végzetes kimenetellel. Sajnálom.
Ez nem negatív komment, ez a valóság. Próbáljátok minél roborálóbb ételekkel etetni, hogy a fizikai állapota ne romoljon.

válasza:Én nem szenvedtetni akarom.Hanem elég erős személyiség..és tudom ha hisz benne felgyógyulhat.erről beszéltem ..
Köszi nektek!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ilyen pecsételő, nagyon agresszív rákrol van szó, jár kemoterápiara a beteg, de lassan enni-inni sem tud, csont és bőrre fogyott, halál színe van, olyan nagyon sápadt. :(
Apukámnál vastagbélrákot diagnosztizáltak 2 hónappal ezelött, de mint kiderült,már 6 éve megtalálták nála,de nem ment vissza kezelésre,és eltitkolta,nem tudtunk róla,mert nem látszott semmi. de rosszul lett januárban,agyvérzés,és ott egyértelmüen kiderült a...
Ráráhúzódott a hideg, a háti izomrostokra, izomkötegekre. Ennek hatására merevvé vállt, beszűkült a vállövi és nyaki köteg. Lehet rá hasznlni lóbalzsamot vagy inkább ne.
Van is egy vörös csík rajta. Várjak amíg nagyobb leszek és lehet magától elmúlik? HELP! :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!