Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epilepsziás vagyok, és állandó...

Epilepsziás vagyok, és állandóan fáj a fejem. Van összefüggés? Szedek gyógyszert (antiepileptikum), de még így is naponta fáj.

Figyelt kérdés

2013. okt. 18. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet összefüggés, de lehet, hogy más oka van.

Iszol rendesen? Jól látsz?

2013. okt. 18. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, jól látok,azzal nincs baj.

Nehézkesen,de azért a napi 1,5 liter megvan. Nem tudom mi lehet a baj,és hogy segíthetnék magamon.

2013. okt. 19. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán kevés az a 1,5 liter.
2013. okt. 20. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha naponta fáj a fejed, akkor miért nem mondod el ezt a panszodat a neurológusodnak, aki az epilepsziával kezel? Lehet épp az antiepileptikum mellékhatása és egy gyógyszerváltás megoldaná a problémádat,de akár a kevés folyadékbevitel is okozhatja, ill. a túlzásba vitt fájdalomcsillapítók önmagukban is képesek fejfájást kiváltani. Akárhogy is, a gyakori fejfájás egészen biztosan nem normális dolog, összefügghet az alapbetegségeddel és a neurológusodnak mindenképpen tudnia kellene erről. - Egy gyógyszerész
2013. okt. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Mitől nem érzem/zsibbad napok óta a nagy lábujjam vége?

A bal felső része, illetve kb ezzel egyidejűleg a fülem alatt egy kis dudor nőtt, nem tudom, lehet-e összefüggés, de eléggé félek. Tanácsok?

Lehet összefüggés az elfogyasztott folyadékmennyiség és a vérnyomás között?

Az az észrevételem, hogyha nagyon keveset iszom napközben, akkor magasabb a vérnyomásom.

Állandóan f*nganom kell, mit lehet ezzel kezdeni?

Suliban, munkában azzal telik a napom, hogy próbálom visszatartani. Lehet ezzel csinálni valamit azon kívül, hogy kiengedem és kész? :/

Miért rekedt állandóan a hangom? Hogy lehet tőle megszabadulni és mitől van?

Elegem van már abból, hogy folyton rekedt vagyok és alig bírok beszélni. Régen nagyon erős, hangos hangom volt, mostanra meg alig bírok hangosan beszélni és köhögni is kell előtte mert annyi "váladék" vagy nem tudom micsoda van lerakódva. Van, hogy ha fél óráig nem...

Tényleg igaz?

A dokim szerint örüljek, hogy állandó hányingerem van, mert Czeizel E. szerint kisebb a vetélés esélye annál, aki állandóan rosszul van. De én nem értem, milyen összefüggés lehet ezek között?! Valaki tud erről valamit? Vagy nem is igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!