Epilepsziás vagyok, és állandóan fáj a fejem. Van összefüggés? Szedek gyógyszert (antiepileptikum), de még így is naponta fáj.

válasza:Lehet összefüggés, de lehet, hogy más oka van.
Iszol rendesen? Jól látsz?
Igen, jól látok,azzal nincs baj.
Nehézkesen,de azért a napi 1,5 liter megvan. Nem tudom mi lehet a baj,és hogy segíthetnék magamon.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A bal felső része, illetve kb ezzel egyidejűleg a fülem alatt egy kis dudor nőtt, nem tudom, lehet-e összefüggés, de eléggé félek. Tanácsok?
Az az észrevételem, hogyha nagyon keveset iszom napközben, akkor magasabb a vérnyomásom.
Suliban, munkában azzal telik a napom, hogy próbálom visszatartani. Lehet ezzel csinálni valamit azon kívül, hogy kiengedem és kész? :/
Elegem van már abból, hogy folyton rekedt vagyok és alig bírok beszélni. Régen nagyon erős, hangos hangom volt, mostanra meg alig bírok hangosan beszélni és köhögni is kell előtte mert annyi "váladék" vagy nem tudom micsoda van lerakódva. Van, hogy ha fél óráig nem...
A dokim szerint örüljek, hogy állandó hányingerem van, mert Czeizel E. szerint kisebb a vetélés esélye annál, aki állandóan rosszul van. De én nem értem, milyen összefüggés lehet ezek között?! Valaki tud erről valamit? Vagy nem is igaz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!