Ha mindig magas a lymphocyta számom, akkor az azt jelenti, hogy állandóan vírusfertőzésem van?
Kapcsolódó kérdések:
Ezenkívül más panaszom nincs. Tavaly sinus tachycardiát állapítottak meg. 140-nél feljebb nem megy a pulzusom. Lehet, hogy jövőhéten kell mennem kardiológiára. Félek.
Kell vele komolyabban foglalkozni?
A jobb lebeny 17x18x40 mm, homogen. A bal lebeny 16x16x40 mm. Az isthmus vastagsága 2 mm. A trachea nem dislocalt.
A Tesókám 19 éves,2 hónapja állandoan beteg . Lázas, náthás, minden baja van, ja és a vérnyomása is elég magas . Multkor bevitték a korházba aztán jobban lett de most megint beteg, pedig kikezelte már magát. Mi lehet a baj?
Kétszer is voltam már kivizsgáláson. Két éve megállapítottak egy nem betegség erejű elváltozást, miszerint az egyik szívbillentyűm nem zár jól...De min. eltérés volt, nem kaptam rá semmit. A nyáron egyszer rosszul lettem, kivert a víz, magas volt a pulzusom, úgy...
Folyamatosan piros, és nagyon száraz, nem csak most télen, hanem mindig, de most kritikus, és úgy néz ki a kezem, mint valami öregasszonynak. A körömágyam meg mintha gyulladt lenne. SOS
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!