Nemtudom hogy most fitymaszűkületem van, vagy nem?
Figyelt kérdés
Meg figyeltem hogy ha laza állapotban van akkor a fitymám úgy a 3/4 ig vissza tudom húzni valamint mikor ha merev állapotban van akkor szintén a 3/4 ig tudom vissza húzni de tovább nem. Ez arra következtet hogy fitymaszűkületem van?Vagy az idő elteltével ez javulni fog tehát pl:nő a hímvesszőm.(14 éves vagyok)2014. máj. 6. 15:08
1/10 anonim válasza:
Mivel a hímvessződ nő és nem összemegy, így továbbra se lesz jobb. Szűkületed van.
2/10 anonim válasza:
Igen, valószínűleg. Ezzel mi hamarabb orvos, mert ha nem tudod rendesen mosni, akkor ott a makk pereme alatt megtelepszenek a bacik, és sokkal rosszabb szövődmények lehetnek.
3/10 A kérdező kommentje:
És ha rendszeresen tudom tisztítani?
2014. máj. 6. 15:46
4/10 A kérdező kommentje:
A „hímvessző nő" ezzel arra gondoltam hogy mikor nő akkor a fityma egyre lejjebb megy.Vagy nem?
2014. máj. 6. 16:02
5/10 anonim válasza:
Nem, normál esetben legkésőbb szerintem kiskamasz korban már teljesen hátra huzhatóva kéne hogy váljon. Attól hogy nő a fitymaszűkület nem múlik el. Nő a farok azzal egyértelmű hogy a fityma is. Kérdés hogy le tudod-e húzni a makk pereméig hogy megmosd. Ha igen, akkor majd max akkor lesz vele problémád ha szexuális életet akarsz élni mert fájdalmas lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor azt javasoljátok hogy látogassak el az urulógiára?
2014. máj. 6. 18:25
7/10 anonim válasza:
Mi nem vagyunk orvosok, és csak találgatunk. Ott megnézi, ért is hozzá, aztán majd megmondja mi a teendő.
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segitséget! :)
2014. máj. 6. 18:58
9/10 anonim válasza:
Ha azt látod, hogy a fitymád szorítja a makkot és emiatt nem megy tovább, akkor fitymaszűkület. Ha az van, hogy az alsó oldalon a fitymafék húzza lefele a makkot, akkor meg azzal van a gond ("frenulum breve"). Persze ez a kettő járhat együtt is.
A rövid fék műtéti megoldása simán vezethet ahhoz, hogy minden további beavatkozás nélkül az addig szűknek tűnő fityma már használható, szóval érdemes lehet erre rákérdezni, ha nagyon erőltetnék a műtétet.
10/10 anonim válasza:
Én a helyedben nem műttetném ha csak tényleg nem muszály,de ezt így látatlanban nehéz megállapítani,tágítsd húzogasd sokat az is javíthat a helyzeten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!