Szerintetek az normális, hogy 172 cm vagyok és 79 kg?
Figyelt kérdés
16/L2014. máj. 8. 08:28
1/5 anonim válasza:
Van rajtad egy kis súlytöbblet, olyan 60-64 lenne szerintem az ideális.
2/5 anonim válasza:
Igen, ahogy az első írja.
Ehhez a súlyhoz azért még fiatal vagy, most tegyél ellene.
Én 27 évesen vagyok a 173-cm és 62-64 kg között, és mondjuk nem vagyok így sem egy csontkollekció.
Egyszer voltam 73 kg. Na azzal már fizikailag is nehéz volt együtt élnem, és akkor fogadtam meg, hogy jobban odafigyelek magamra.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor diétázom azthiszem. Mindig is leakartam adni 20-30 kg-ot. Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 8. 08:53
4/5 anonim válasza:
20-30 kilót ne adj le, max 10-15 kilót és azt se hirtelen, mert rondán megnyúlik a bőröd. Ne fogyókúrázz, mert annak dupla visszahízás az eredménye, hanem a táplálkozásodon változtass és mozogj többet, kezdj el valamilyen edzésformát.
5/5 anonim válasza:
A 20-ast nyugodtan dobhatja. 60-55 korul lenne a normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!