Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem megy a fogyás?

Miért nem megy a fogyás?

Figyelt kérdés

23 éves fiatal nő vagyok, 160centivel, és jelenleg 76,5kilóval. 80 kg voltam, március 1. óta 1000kcal alatt van a napi étrendem az esetek 90%-ban, és mégis csak ez a 3,5 kg tűnt el rólam.

Csirkemellet eszem nagyrészt grillezve, 0 zsiradék nélkül, kis fűszerrel + salátát, amire 0% kcal tartalmú öntetet teszek. Kb minden nap ezt eszem.

Itthon ellipszistrénerezem is.

Nagy néha eszem mást, de a kalória ebben az időszakban sosem volt 1200-1300 felett, átlag 7-800. Éhes sem vagyok, szóval ez nekem elég.

De miért nem fogyok????

Megnézettem a pajzsmirigyemet, túlműködik, de az orvos szerint nem annyira, hogy erre az értékre gyógyszert kellene szednem.

Valami használható tipp, étrendkiegészítő, ami segíthet rajtam? Nem akarok vékony lenni, ~60kg-val megelégednék.

Ha csak ránézek a kajára, hízok típus vagyok... nagyon el vagyok már keseredve, mert semmi sem használ, mindig sírhatnékom van, ráadásul a cicim is nagy, így lóg is.. férjnél vagyok, szeretnék majd 2-3 év múlva gyereket, de addig legalább 1 nyáron szeretnék kinézni úgy életemben, hogy ki merek menni rövidnadrágban vagy szoknyában az utcára, ne adj isten el merek menni strandra, és kapok magamra fürdőruhát is...

Ha valaki járt hasonló cipőben és sikerült megoldania, az nagyon kérem, segítsen nekem!

Plasztikára sajnos nincsen pénzem, de komolyan már csak ezt a megoldást látom... ~7-8 éve ezzel küzdök, 70 alá sosem ment :(

Nagyon kérem, valaki segítsen nekem! :'(

2014. máj. 8. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
még nem ártana pár honrom bvizsgálat mert lehet inzulinrezisztenciád van. Egyébként ez az étrend nem is jó. még mit eszel és hényszor? Ha éhezteted magad akkor azért nem fogysz. Olvass utána a 160g ch étrendnek amit a cukorbetegek és inzulinrezisztenciások tartanak. amellett mindenki fogy, tök változatosan tudsz enni csak nenm mindegy mennyit és mikor.
2014. máj. 8. 15:48
 2/8 A kérdező kommentje:

A makrók így oszlanak el:

fehérje min. 47g

Szénhidrát max 118g

Zsír max 32g

Nekem sose segített egy háziorvos sem, így nagyon nem szívesen megyek, mert a lagtöbb közli, hogy kevesebbet kell enni és többet mozogni :(

Dédim és mamám is cukros, ez örökölhető?

Ehhez is vérvétel kell, hogy kimutassák?

2014. máj. 8. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Homeopátiás szer, annak nincs mellékhatása és a fül akupunktúrás kezelés 20-30 kg - leadhatsz
2014. máj. 8. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. máj. 8. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm kicsit magasabb, de 80 körül volt ő is. Aztán elkezdett úszni heti 2x1 órát. Hozzá kell tenni, hogy nagyon nem jó úszó így neki ez elég fárasztó. 6 hónap alatt 10-12 kg cs"úszott" le róla. Mellette a kajára is figyelt.

Az ellipszis tréneren kívül kezd el más aerob mozgást. futás vagy úszás. A kocogás, vagy erőltetett séta nagyon jó zsírégető. A pajzsmirigyedet meg ne hagyd annyiban, főleg ha gyereket is szeretnél.

2014. máj. 8. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Olyan bogyót már szedtem, ami elveszi az étvágyat, de mivel nem eszem alapból sokat, ez nem volt nagy változás, ezért nem segített. Ez a cefamadar mit csinál tömören?

Úszni sajnos itt nincs lehetőségem, plusz nem is vetkőznék le, hacsak nem a hátsó kertemben lenne a medence, de az meg a 6. emeleten elég kivitelezhetetlen :(

2014. máj. 8. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

látom nem nagyon néztél szét azon az oldalon amit linket ide tettem :-(

A CefamadarŸ tabletta megbízható, alacsony kockázatú, a szervezetet nem megterhelő homeopátiás gyógyszer. Természetes eredetű, étvágycsökkentő gyógynövénykivonatot tartalmaz; hosszú időn át szedhető, nincsenek mellékhatásai és a szedéséhez hosszú távon sem alakul ki hozzászokás, hatását változatlanul kifejti. Egy éves életkortól adható, tehát túlsúlyos gyermekek is szedhetik! Kezdjen fogyókúrához a CefamadarŸ segítségével!

Használja a Cefamadart a Jóformában Program ajánlásai szerint! Részletek a Cefameter oldalon.

2014. máj. 9. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok, hogy étvágycsökkentő, csak sajnos azzal én nem megyek sokra, mivel alapból keveset eszem. Ennél kevesebbet már egészségtelen lenne.
2014. máj. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!