Valami baj lehet a csuklómmal?
Figyelt kérdés
Fáj a csuklóm, alig tudom behajlítani, rátámaszkodni pedig egyáltalán nem tudok. Régebben is ugyanígy fájt, de pár nap pihentetés után elmúlt. Nem estem rá, nem feküdtem rá, szerintem semmilyen módon nem erőltettem meg. Mindig a jobb csuklóm ilyen, a ballal sosincs baj. Lehet, hogy valami gond van vele?2014. máj. 8. 21:33
1/2 anonim válasza:
Sokat gépelsz? Hogy tartod közben?
Egy gépíró ismerősöm mondta, hogyha a kézfejed felfelé áll gépelés közben és nem lefele lóg, egyszintben az alkaroddal (tehát pl ha laptop ölben van és meg van döntve, akkor nem jó) akkor túlerőlteted és fájhat. Nekem a bal csuklóm fájt így sokat, figyeltem rá és elmúlt. Ha megfeledkezem róla, nekem is újra fájni kezd.
Ha nem ez akkor passzolom.
2/2 A kérdező kommentje:
Úristn imádlak :D Tényleg sokat gépeltem a vizsgáim miatt :D Nem is figyeltem a helyes tartásra. Akkor ez lehet. Köszönöm :)
2014. máj. 8. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!