Lehet Tramadoltól megvonási tünetem mindössze 4 nap után?
Figyelt kérdés
Borzalmasan fáj néha az ínyem a növekvő bölcsességfogam miatt és sajnos nincs időm elmenni fogorvoshoz. Idáig semmi sem használt (algopyrin, ibuprofen, cataflam, dexketoprofen) így legutóbb kipróbáltam a Tramadolt. Összesen 4 szemet vettem be, napi egyet. Tegnap rájöttem, hogy annyit nem ér az egész, hogy ne tudjak tőle dolgozni, szóval inkább hagytam az egészet a fenébe. Tegnap este úgy 6,5 órával a tabletta bevétele után végre elmúltak a mellékhatások, utána 1,5 órával viszont nagyon rosszul lettem. Ma reggel óta úgyanezek a tüneteim vannak, csak kicsiben: szédelgek, enyhe hányingerem van, néha homályos a látásom és állandóan szomjasnak érzem magam. Nem tudom ugyan, hogy tényleg a gyógyszertől van-e, de ha igen, mennyi idő, amíg elmúlik?2014. máj. 9. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!