Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmatlanság ellen valami?

Álmatlanság ellen valami?

Figyelt kérdés
A barátom (17) szinte hónapok óta nem tud rendesen aludni, órákig nem bír elaludni, utána is sűrűn felkel, reggel meg alig lehet kirángatni az ágyból, egész nap kómás, legalábbis a kávéig, régen rengeteget ivott, mára főleg miattam napi 1 max 2-re csökkent az adagja, de így se tud nagyon javulni, ha meg nem iszik egész nap nagyon kómás, már az eredményén is meglátszik rendesen pedig jó tanuló volt, arra lennék kiváncsi hogy valaki tud valami jó alternatív gyógymódot rá? probáltuk a citromfű teát de nem nagyon használt eddig, valaki valami egyéb teát vagy gyógynővényt? altatót nem szeretnék. köszönöm!

2014. máj. 10. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
ha iszik nem ajánlom , hogy altatót szedjen. Italra altató drogként hat. Sportoljon ivás helyett, fáradjon el, emelje fel a hátsóját és legalább napi 10 km bringázzon. Ha unalmasnak találod menj vele te is. Fizikailag elfáradt ember tud aludni
2014. máj. 12. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
kávét iszik és már kevesebbet, és nem szed altatót mint ahogy irtam...de mind1,am meg jár kondizni, napi szinten edz otthon, nem lustálkodik egész nap
2014. máj. 12. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
nem ugy értettem hogy a 17 éves barátom alkoholista, bocsi h nem fogalmaztam teljesen de azért kilehetett volna venni a szavaimból, altatót meg igyse szed és nemis szeretnék neki adni, ezért érdekel hogy kinek milyen gyógynövény, tea ilyesmi vált be...
2014. máj. 12. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig ez jött le, hogy a reggelt alkohollal kezdi. Nem ártana kivizsgáltatni, mitől van az alvás zavara.

Nem a tünetet kell kezelni, hanem az okát megszüntetni.

[link]

2014. máj. 13. 06:47
 5/6 A kérdező kommentje:
nincs semmi lelki betegsége, és kb ovodás kora óta nemvolt semmi komoly betegsége max egy-két megfázás, mint mondtam nem iszik max nagyritkán a haverjival és napi szintem sportol, melette aránylag egésségesen is eszik mert sok zöldséget is fogyaszt, orvoshoz meg cseszhetem ugyse fog elmenni de énse hiszem hog találnának valamit, nem pontosan fogalmaztam mert van hogy 1-2 hétig rendesen alszim aztán visszaesik, szoktam ezeket figyelni és a napi rutin semmiben se változik olyankor, szóval ezért gondoltam gyógynövényekre mert édesapámon pl a citromfű tea segített, de azért köszi a választ
2014. máj. 14. 19:59
 6/6 anonim válasza:

Itt van 1-2 hasznos tipp, érdemes elolvasni!

[link]

2014. máj. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!