Hajhullás szerintetek ez még normális?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. hosszú hajam van de nem rég jócskán vágattam belőlle,és egy két hete észre vettem hogy hullik a hajam amikor végig húzom a kezem rajta marad egy pár szál szinte mindig benne meg amikor fésülködök akkor is főleg . Sokat göndöritettem a hajam és észre vettem hogy tördezeik is na meg lehet ahajlakktól .Sokat váltogattam a szinét a hajamnak a szinét lehet ezért is. Nekem ez azért furcsa mert szinte sose vettem észre hogy hulana a hajam2014. máj. 13. 12:38
1/2 anonim válasza:
én 19 éves fiú vagyok és nekem is hullik :( pedig olyan jó dús volt... főleg hajmosásnál észrevehető, de már oda jutottam hogy jövő hónapba letúrom az egészet majdnem kopaszra...
2/2 anonim válasza:
Előbb miért nem vizsgáltatod ki magadat mielőtt letolatnád? Mindig oka van a hajhullásnak. Pl. góc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!