Miskolcon lelkiismeretes és aránylag ésszerű árak mellett dolgozó nőgyógyász?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
SOS! Az endokrinológus vagy a nőgyógyász utasítása alapján szedjem a gyógyszert? Mindkettő mást mond.
Norcolutról van szó, mivel február óta nem jött meg. Az endokrinológus 5 napig 1 tablettát mondott, a nőgyógyász 10 napig 2×1-et. Sürgős lenne elkezdenem, viszont az endokrinológusom szabadságon van. Most akkor hogy szedjem?
Milyen szakorvos a Székesfehérváron dolgozó Dr. Szakál Szilvia szűlés nőgyógyász?
Jó rossz tapasztalat is érdekel
Ismeri valaki a Bajcsy kórház szülészetén dolgozó fekete hajú, kis körszakállas nőgyógyászt?
Nemrég szültem a kórházban, és szeretnék orvost váltani. Többször összetalálkoztam ezzel a bizonyos doktorral, de nem tudom hogy hívják, így nem találom meg a magánrendelőjét. Tudna segíteni valaki? Vékony, fekete hajú, kis körszakállas. Köszönöm
Kit/kiket javasolnátok a miskolci megyei kórház nőgyógyászati rendelésén?
Nem magánrendelésen, hanem a kórház időszerű rendelésein dolgozó orvosok közül. Személyes tapasztalatnak is örülnék, ha megosztanátok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!