Milyen szakorvos a Székesfehérváron dolgozó Dr. Szakál Szilvia szűlés nőgyógyász? Jó rossz tapasztalat is érdekel

válasza:

válasza:Én nála szültem. Nagyon kedves és empatikus és sohasem okozott fájdalmat semmilyen vizsgálattal. Csak ajánlani tudom!
Számára tényleg a kismama a lényeg meg a baba, nem pénz centrikus, amit sok fehérvári orvosról nem tudnék elmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Még nem szeretnék szülni... (38. hét)
Ha igen miért, ha nem miért nem?
Mindenkitől szinte csak rosszat hallok ?
Én például a s terhesség alatt végig csak nyitott szájjal bírtam aludni, és sajnos még mindig gyakran ébredek arra, hogy folyik ki a nyálam:) A kórházban a szobatársam pedig rettentő mód horkolt végig, de azt mesélte, hogy a férje "nagyon csalódott", hogy még mindig rettentően horkol:)
Olvastam pár kérdést és sokan irták hogy miylen zserncsétlenek hogy császárral zsültek az hoyg is működik tulajdonképpen...egy 12 éves nagyon kíváncsi lány....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!