Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lassú felszívódású szénhidrát?

Lassú felszívódású szénhidrát?

Figyelt kérdés

Ha a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeremet kisütöm bundáskenyérnek, akkor az már gyors felszivódásúnak számit?

Tudom hogy a tojásban nincs szénhidrát, de azt olvasta hogy ha valamit minél pépesebbre főzünk vagy sütünk annál gyorsabb felszivósádúvá válik...nemtudom mi a helyzet a bundáskenyérrel..Valaki aki esetleg proti már ebben?


2014. nov. 27. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
A zsírok, olajok gátolják a szénhidrátok felszívódását, így ha a sütés változtat is rajta valamit, a zsír kompenzálja.
2014. nov. 27. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!