Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy is van ez a hízással?

Szintiszoli123 kérdése:

Hogy is van ez a hízással?

Figyelt kérdés

Elvileg, ha gyors ch-t eszünk felmegy a vércukorszint, erre sok inzulint termelünk és magas inzulinszint mellett a többletkalória megy a hájba. Ha lassan felszívódó ch-t eszünk, akkor nem megy fel a vércukorszint, nem termelünk inzulint, alacsony lesz az inzulinszint. Ilyenkor mi lesz a többletkalóriával? Hogy is van ez?

Mindegy, hogy gyors vagy lassú a ch, a többletkalória megy a hájba?



2013. okt. 15. 18:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!