Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szabad e inni Augmentin...

Szabad e inni Augmentin 500mg/125 mg gyógyszerre alkoholt?

Figyelt kérdés

(amoxicillin/klavulánsav)

A héten beteg voltam, szedtem napi 3 darabot (kedden, szerdán, csütörtökön), holnap mennék buliba, szabad e innom alkoholt, ha ma szedtem utoljára (reggel)? A betegtájékoztatón nem látok erre vonatkozó bekezdést.

2015. jan. 9. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szabad.
2015. jan. 9. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Szabad.

Remélem a teljes kúrát végigszedted. Ha még nem, akkor ne hagyd abba, míg el nem fogy, mehetsz buliba, ihatsz alkoholt nyugodtan, de a kúrát szedd végig - ez a fontos!

2015. jan. 9. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Önmagában amúgy mindkettő nagyon káros, de együtt, így mehetnek :D
2015. jan. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Mikor lehet inni újra?

27-én volt egy kisebb alkohol mérgezésem, nem annyira komoly, hogy kórház legyen belőle, de utána napokig rosszul voltam azt hittem végem lesz. Most már tegnap óta tökéletesen jól vagyok...A kérdés, hogy alkohol mérgezés után mennyi idővel lehet inni? Mert ma...

Augmentin (antibiotikum) szedése közben semennyi alkoholt nem lehet inni?

(pl. egy pohár sörtől is bajom lesz? ) És a vízipipával mi a helyzet?

Antibiotikumra lehet inni?

Fülgyulladás miatt a dokim felírt 25 mg-s Augmentint, napi 2x2-őt. De ugye péntek van, és ismerősömmel elmennénk este szórakozni (pár pohár boroskóla):) Ha most reggel bevettem a reggeli két tablettát, és este kihagyom, berúgok, és holnap reggeltől ugyanúgy szedem...

Augmentin DUO 875 mg/125 mg-os antibiotikum mellett lehet-e inni egy-két pohár bort?

Sajnos kidobtam a gyógyszer dobozát, így nem tudok meggyőződni arról, hogy biztosan nem baj-e, ha egy picit iszom. Nem terveztem, hogy kiütöm magam, de itt nálunk karnevál lesz holnap, és örülnék neki, ha egy picit bele tudnék kóstolni az efajta ízekbe. Úgy gondolom,...

Hogyan lehet Augmentin antibiotikumra alkoholt inni?

Milyen mértékben, milyen fajtát stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!