Mitől lehet olyan erős a csuklásom, ami miatt képtelen vagyok levegőt venni és úgy érzem, mintha megállt volna a szívem (rövid idő, mégis sok)?
Figyelt kérdés
Segítsetek! Kezdek megijedni ettől az egésztől...2015. dec. 6. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Tudnátok mondani egyszerű, rövid de mégis különleges fiú neveket?
Olyanra gondolok, ami nem túl kacifántos, hanem rövid, egyszerű, de mégsem átlagos, mindennapos név, hanem különleges. Válaszotokat köszönöm :)
Lányok-fiúk-fodrászok! Tudtok mondani olyan rövid frizurát ami szolidabb, visszafogott de mégis van benne valami? 17F
ha lehetne képeket is küldjetek
Mégis mi baja? (kérdésed rövid. )
A kategória nem biztos hogy jó..:) Szóval edzésekre járok, ahol rövidgatyó + trikó az edzőcucc. 15 vagyok és szőrtelenítettem ilyen krémmel ami elég büdös. Egy fürdőszoba van, bejött és leoltott, hogy neki ilyen idős korába még eszébe sem jutott..blablabla..de...
Nemrég volt rövid fitymafék műtétem. Ilyen zöldes váladék van a seben azt mondta a doki az normális de mégis mikor kéne eltűnnie?
És ha viszket az a gyógyulás jele?
2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha...
Ilyen sűrű nyálka jellegű valami. Ez így van, miótan nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka" enyhén sárgás színű. Ez peteérést jelölhet? Ha igen, akor tuti peteérés? Ha nem az, akkor viszont mi? Köszi a válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!