Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet olyan erős a...

Mitől lehet olyan erős a csuklásom, ami miatt képtelen vagyok levegőt venni és úgy érzem, mintha megállt volna a szívem (rövid idő, mégis sok)?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Kezdek megijedni ettől az egésztől...
2015. dec. 6. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok mondani egyszerű, rövid de mégis különleges fiú neveket?

Olyanra gondolok, ami nem túl kacifántos, hanem rövid, egyszerű, de mégsem átlagos, mindennapos név, hanem különleges. Válaszotokat köszönöm :)

Mégis mi baja? (kérdésed rövid. )

A kategória nem biztos hogy jó..:) Szóval edzésekre járok, ahol rövidgatyó + trikó az edzőcucc. 15 vagyok és szőrtelenítettem ilyen krémmel ami elég büdös. Egy fürdőszoba van, bejött és leoltott, hogy neki ilyen idős korába még eszébe sem jutott..blablabla..de...

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha...

Ilyen sűrű nyálka jellegű valami. Ez így van, miótan nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka" enyhén sárgás színű. Ez peteérést jelölhet? Ha igen, akor tuti peteérés? Ha nem az, akkor viszont mi? Köszi a válaszokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!