Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezt az állapotot,...

Hogy hívják ezt az állapotot, és hogyan érhetem el?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor a test alszik de az agy nem. Ez nagyon felelmetes? Hogyan kell ezt elérni? Ha mar elertem es fel akarok kelni akkor mit kell tennem? Bocsi ha rosszul tettem fel a kerdeseket vagy hulyeseget kerdeztem de erdekel. Koszi

2016. jún. 19. 09:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ez veszélyes??
2016. jún. 19. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
nirvana :D
2016. jún. 19. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, talán felületes alvás.

Fáraszd le a tested, és pl. ne tévézz, hanem olvass alvás előtt. Segít a citromfü (bocs nincs hossz üm), vagy orbáncfü tea is ellazulni. Remélem sikerül, mert hosszútávon nem jó.

2016. jún. 19. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Úgy hívják, hogy éber álom, tudatos álom, angolul lucid dreaming. Ezekre keresgélj.

Elérni úgy lehet, hogy elalszol, álmodsz és álmodban felismered, hogy az csak álom. Hogy hogy, az jó kérdés, elvileg léteznek erre módszerek, amivel trenírozhatod erre az agyad, én nem értek hozzá.

Veszélyesnek biztos nem veszélyes. Felébredni ugyanúgy fel fogsz, mint bármilyen alvásból, sőt, itt igazából pont az a nehéz elvileg, hogy minél később ébredj fel.

2016. jún. 19. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az az alvás-paralízis. Elérni nem tudod,az egy betegség, jobban mondva alvás zavar. Felkelni belőle...baromi nehéz,megpróbálsz koncentrálni és megmozdítani pl. a kisujjadat,aztán ha sikerül,a tested is reagálni fog.
2016. jún. 19. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ekem is eszembe jutott, de én kétlem, hogy az alvási paralízisre gondolt, azt ki a fene akarná szándékosan elérni :)
2016. jún. 19. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
6: az alvási paralízis egész más. nem tud mozdulni az ember egy rémálom,vagy kellemetlen álom alatt/után,hisz az agya ébren van, légszomja van, hangot sem tud kiadni,pedig ébren van,de a teste nem tud mozdulni. Sajnos éltem ilyet át. Igazán rémisztő. Nagy lelki traumák után van.
2016. jún. 19. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocs, az 5-nek szólt.
2016. jún. 19. 11:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom:)
2016. jún. 19. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Én folyton úgy alszok. Vagyis nem pont de az alvás felét mély álomba töltöm a többit pedig úgy mintha aludnék de nem. Gondolkodom általában. Olyan mintha álmodnék de mégis más. Nehéz elmagyarázni de úgy megy mint ahogy leírtad. Belegondolni furcsa. És hozzá tenném hogy ilyen állapotban nem tudsz önszántadból felébredni. Furcsa
2016. jún. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!