Miert nem, , hat" a gyogyszer?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az eletem zatonyra futott mar evekkel ezelott, es ugy dontottem hogy ennek veget vetek, vagyis magamnak. Gondolkoztam hogyan kellene, de mivel az onakasztas elegge ,, korulmenyes" igy a gyogyszert valasztottam. A paracemolhoz eleg hozza lehet jutni, es elkezdtem azt szedni, naponta 11 grammot aprilis ota. Semmi rosszullet vagy ilyesmi. Szoval akerdesem az lenne hogy miikent valosithatnam meg a tervem? Azt mar mondoim elore hogyha valaki le szeretne beszelni errol akkor probalkozzon masnal, eltokelt vagyok.
Koszonom
2016. jún. 29. 18:20
1/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha úgy élnél, mintha mindegy lenne, ha meghalnál?Elkezdhetnél extrém sportolni, olyan dolgokat csinálni, amit nem mertél, nehogy meghalj.Mit gondolsz?Van facebookod?
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen nemű, hány kiló?
Nyilván a nagyon fiatal vagy idős apró termetű nők kevésbé bírják
3/4 A kérdező kommentje:
95 kilos 32 eves ferfi vagyok, es eddig birtam a strapat.
2016. jún. 29. 21:26
4/4 A kérdező kommentje:
elegem van hogy ugy kell felkelnem, hogy van eggy ujabb akadaly amit le kell kuzdenem. es mopst it nem kis dolgokrol beszelek. az eletem soha sem volt olyan amilyennek en szerettem volna, es most itt nem gezdagsagra celzok, barmennyire is probaltam.
2016. jún. 29. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!