Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Úszni készülök és. (többi lent)?

Úszni készülök és. (többi lent)?

Figyelt kérdés
Na szóval.. nem tudok uszni :( De készülök elmenni ahol vannak ilyen nagy medencék, csuszdák stb.. Na és néztem interneten hogykell, azt szeretném megpróbálni megyen-e nekem.És ott ahová készülök ilyen tisztitott viz van vagy milyen klórozott vagy nemis tudom milyen, na szóval hogy kristály tiszta a víz, és ahogy láttam mindenkinek a feje kicsit a viz alatt van, de ugy belemegy a fülbe a víz, attól nem lesz bajom? :/ nagyon félek ettől, füldugó nélkül nem lesz bajom? mert akiket néztem senkinek nem volt

2016. júl. 4. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj.

Ha eldugulna, legközelebbre szerezz be füldugót.

2016. júl. 4. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem megy igazán bele. Vegyél fel sapkát és késsz. Ha bele is megy, az k is jön, ergo nem lesz tőle bajjod.
2016. júl. 4. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:
UUu nagyon szépen köszönöm a választ :) (füldugókat nem kedvelem amugy :(:) mindegyikőtöknek ment a zöld :)
2016. júl. 4. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Takard el sapkával a füled, mert ha belemegy víz és nem jön ki, akkor fülészeten kötsz ki.

Ha mégis belemenne, akkor fülcimpádat húzogasd lefelé, vagy ugrálj fél lábon és fordítsd arrafelé le a fejed, amelyik eldugult, sokszor így is kijön a víz.

2016. júl. 4. 15:36
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem kell vennem olyant, ami nem engedi át a vizet, mármint ilyen gumiból készült sapkát, jó a sima, kicsit vékony de rátapad a fülemre sapka is? Mert akkor vinném aztat magammal, csak lehet kiröhögnének.
2016. júl. 4. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Úszósapka kell.
2016. júl. 4. 15:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor a sima nemjó?:(
2016. júl. 4. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
És ha a képeken az embereknek a víz alatt van a feje, akkor neked is kötelező lemerülnöd ?
2016. júl. 4. 22:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat, akkkr hogy usszak?
2016. júl. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!