Mit tegyek a kattogó térd és bokaizülettel?
Évek óta néha kattogott a térd és bokaizületem (mintha apró gallyakat törnénk ketté). Manapság minden lépésnél kattogok :DD
Mit tegyek? Van okom félni? Mi lehet az oka
21L

válasza:Fáj? Ha nincs fájdalom, duzzanat akkor semmi baj nincsen.
Orvossal nèzesd meg lehet csak "egyszerűen" nem talál be a helyére..de am térd tornával javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Egy 19 éves srác vagyok és sajnos nem sokat mozogtam már kb egy éve, mivel nem szabadott. Egy év alatt szinte minden csontom annyira elkezdett ropogni, hogy az hihetetlen. A vállam és a térdem főként, a térdem fáj is nagyon sokat, a vállam meg amikor körözök...
Tudom, hogy csak orvos adhat egyértelmű választ, de hátha már más is tapasztalt ilyet. Páromnak napok óta nagyon erős görcsök vannak a combjában. Amikor begörcsöl neki 1-2 percig tart, ezzel együtt még a feje is megfájdul, de a lábgörccsel együtt elmúlik. Kb egy éve...
Lenne par kerdesem, aki tud ra valaszolni segitsen..elore is koszonom! A mutet utan rogton kell gyogytornazni vagy mrg varjak vele egy hetet? Csak itthon csinaljam, vagy menjek el gyogytornaszhoz? Mennyi ideig hasznaljam a mankot? Mennyi ido utan tudok majd vele...
Rendszeresen kerékpározok, és focizok. Soha nem volt baj a térdemmel, csak az hogy roppan egyet amikor le guggolok. 17/F
Olvastam 1 évet, olvastam fél évet olvastam már 3 hónapot. Nem tudom hogy ez a műtét mennyire számít "nagynak". Illetve sima véradás "mellett" lehet vérplazmát is adni? Vagy várni kell a kettő között sokat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!