Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a kattogó térd és...

Mit tegyek a kattogó térd és bokaizülettel?

Figyelt kérdés

Évek óta néha kattogott a térd és bokaizületem (mintha apró gallyakat törnénk ketté). Manapság minden lépésnél kattogok :DD

Mit tegyek? Van okom félni? Mi lehet az oka

21L

2017. ápr. 16. 12:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Fáj? Ha nincs fájdalom, duzzanat akkor semmi baj nincsen.

Orvossal nèzesd meg lehet csak "egyszerűen" nem talál be a helyére..de am térd tornával javítható.

2017. ápr. 16. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden csontom (főként a vállam és a térdeim) nagyon ropog. Mit tehetnék ellene?

Sziasztok. Egy 19 éves srác vagyok és sajnos nem sokat mozogtam már kb egy éve, mivel nem szabadott. Egy év alatt szinte minden csontom annyira elkezdett ropogni, hogy az hihetetlen. A vállam és a térdem főként, a térdem fáj is nagyon sokat, a vállam meg amikor körözök...

Erős lábgörcs combban, elöl, térd fölött?

Tudom, hogy csak orvos adhat egyértelmű választ, de hátha már más is tapasztalt ilyet. Páromnak napok óta nagyon erős görcsök vannak a combjában. Amikor begörcsöl neki 1-2 percig tart, ezzel együtt még a feje is megfájdul, de a lábgörccsel együtt elmúlik. Kb egy éve...

Most mutottek es lenne par kerdesem ahoz, aki mar tul esett ehez hasonlo muteten. Terd mozaik plasztikam volt. Valaki tud segiteni? SOS

Lenne par kerdesem, aki tud ra valaszolni segitsen..elore is koszonom! A mutet utan rogton kell gyogytornazni vagy mrg varjak vele egy hetet? Csak itthon csinaljam, vagy menjek el gyogytornaszhoz? Mennyi ideig hasznaljam a mankot? Mennyi ido utan tudok majd vele...

Miért ropog a térdem?

Rendszeresen kerékpározok, és focizok. Soha nem volt baj a térdemmel, csak az hogy roppan egyet amikor le guggolok. 17/F

Egy térd műtét, egészen pontosan keresztszalag pótlás + meniszkusz varrat után mennyi ideig nem lehet vért adni?

Olvastam 1 évet, olvastam fél évet olvastam már 3 hónapot. Nem tudom hogy ez a műtét mennyire számít "nagynak". Illetve sima véradás "mellett" lehet vérplazmát is adni? Vagy várni kell a kettő között sokat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!