Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » DMAE használata: Tapasztalatok...

DMAE használata: Tapasztalatok? Veszélyek, mellékhatások?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 11:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Dienille fogamzásgátlóval mik a tapasztalatok? Mit kell róla feltétlenül tudni, milyen mellékhatások jelentkezhetnek az elején?

Ma kaptam meg a receptet a dokimtól, de elég fura pasas, úgyhogy nem mondott semmit vele kapcsolatban, csak megnézte a vérvétel eredményét, és felírta ezt a gyógyszert. Kíváncsi lennék, kinek milyen tapasztalata van vele, és mi az, amit mindenképp tudni kell róla,...

Escitalopram sandoz erős gyógyszer?

Mik a vélemények, tapasztalatok és kezdeti gyakori mellékhatások?

Szed valaki Ginko biloba tablettát?

Érdekelnének a tapasztalatok, negatív mellékhatások.

TApasztalatok Sertadepi? Mellekhatasok mikor mulnak el?

Pánikbetegségre irta fel az orvosom, de nem vagyok depresszios csak voltak panikrohamaim amik mar tobb honapja nem jelentkeztek, viszont allandoan szorongok, nem tudok urra lenni rajta, erre a szorongasra irta fel. Viszont nem tudok aludni tole, ideges vagyok (este...

Floxet Tapasztalatok?

Milyen mellékhatások a jellemzőek? Mennyi idő után fejti ki hatását .2 napja írták fel 20mg/nap . Írjon aki szedte, szedi .

Szedett-e már valaki Breast Aktíve mellnövesztő tablettát?

Ha igen mik a tapasztalatok ill. milyen mellékhatások lehetnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!