Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Borotválás után mindig kipatto...

Borotválás után mindig kipattogzik a bőröm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Miután leborotválom a nemi szervem körül a szőrt mindig kipattogzik a bőröm, és kissé viszket is. Használok borotvahabot is, utána még babaolajjal is próbáltam, de nem jó. Mit tegyek hogy elmúljon?
2010. júl. 12. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni).

Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.

2010. júl. 12. 19:58
 2/7 anonim válasza:

Próbáld meg arcszesszel. LoL

Viccen kívül szerintem bejön.

2010. júl. 12. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom, miről beszélsz. Nekem az egyetlen megoldás, a babahintőpor.
2010. júl. 12. 20:08
 4/7 anonim válasza:

Először is amíg nem gyógyul meg ne borotváld.

Borotválás előtt bonts újat, vagy fertőtlenítsd az előzőt.

Utána töröld át jól fertőtlenítővel a területet. Gyulladás ellen és fertőtlenítőként a teafa nagyon jó, de ne töményen, pár cseppet keverj el vmiben - én erzékeny bőrre való tonikba tettem teafaolajat, és bevált. Ezek szárítanak, és a hintőpor is szárít, úgyhogy utána vmilyen természetes hidratálókrémmel kend be, amiben minél kevesebb "műanyag" van. Gyógynövényes krém, vagy bőrápoló olajok. Ha teheted, aludj alsónemű nélkül, legalább addig nem irritálja semmi a bőrödet.

2010. júl. 13. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ott a pont a tegnapelőtt 20:08-nél.
2010. júl. 14. 10:36
 6/7 anonim válasza:
használj szörtelenítő krémet
2010. júl. 14. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, bár én nő vagyok. Én borotválás után a jól bevált sötétkék fém tégelyes Nivea krémmel szoktam jól bekenni. Nekem ez vált be. Azóta nem vagyok pöttyös sem és nem is viszket.
2010. júl. 15. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Szemöldök borotválás?

Szemöldököm összenőtt és leberotováltam középen mert nagyon ronda volt.. lehet ettől valami baj? Mármint na remélem értitek.. szóval lehet célszerűbb lett volna szemöldökcsipesszel, de így is jó nem? Bár nyilván hamarabb vissza nő de nem gáz vagy na:$?

Borotválás után a combom állandóan kipattogzik, piros kis pöttyök jelennek meg! Mit tegyek?

Hiába teszek rá jó sok tusfürdőt, vagy borotvahabot, borotvazselét. Borotválás után mindig bekenem, de állandóan jelentkeznek a kis pöttyök. Mivel ápoljam? Előre is köszönöm a válaszokat :))

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!