Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha kiegyenesítem a lábam,...

Ha kiegyenesítem a lábam, akkor hátul a hajlatban egy ér elég rendesen kidudorodik, kézzel érezhetővé válik. Ez normális?

Figyelt kérdés

2023. dec. 28. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez attól függ kinek mennyire izmos a lába, illetve mennyire vannak felszín közelében az erek.
2023. dec. 28. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2023. dec. 29. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet visszér is, érdemes figyelni, van-e változás vele vagy a környékén.
2024. jan. 1. 20:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem. S hogy különböztetem meg, hogy az visszér vagy csak simán az ér dudorodik ki?
2024. jan. 2. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Pulzál-e?
2025. márc. 10. 21:46
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
Tuti, hogy visszér.
2025. márc. 11. 12:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy szoktam néha érezni hajlatba pulzálást, igen.
2025. márc. 11. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Az oké hogy érzel, de maga ez a dudor pulzál-e, látod-e hogy így a fala mozog amikor ránézel?
2025. márc. 11. 12:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Hja azt úgy nem néztem konkrétan...
2025. márc. 12. 12:54

További kérdések:

Mennyire súlyos a fitymaszűkületem?

20 éves vagyok és van valamekkora fitymaszűkületem. Sikosítóval hátra tudom húzni a makk mögé állva, és vissza is, viszont csak egy "kis tornáztatás" után. A kötzeti orvoshoz ha elmegyek ezze lap roblémával ő meg fog vizsgálni vagy küld tovább urulógushoz? És ott a...

Mi lehet ez? Fáj a herém.

Reggel felkeltem arra hogy fáj a herém, de eléggé. Tapintásaim után azt figyelem meg, hogy a pozíciójuk rendben van, de a jobb (amelyik fáj) herém fölött egy kicsit csomós/csavarodott/fonott (bocsi nem tudom jobban leírni) dolgot érzek, ami nem megszokott. Járni tudok,...

Mit csináljak ha nem tudom kiverni, elélvezni szex közbe? Többi lent

Az van h mimdig twitter videokra meg poreszra csapom ki minden este most 22 eves fiu vagyok es hat amikor telefon nelkul probalom kiverni akkor olyan nehez elelvezni es a fejembe egy poresz jelenetet kell elkepzelnem mintha egy videot neznek a telomon es ugx megyek el...

Ez fitymaszükület? Fáj lehúzni a bőrt, van, hogy alig tudom, utána meg fáj, csíp...

Sőt gyulladva is bevan. Minfenféleképpen körülmetélés a megoldás? - Olvastam, hogy általában igen. Viszont én azt nem akarom.

Mitől csökkenhetett ennyit a libidóm?

Pár hete már nem igazán szoktam önkielégíteni, mivel régen nagyon rá voltam függve. Azt hittem, hogy ettől majd sokkal "kanosabb" leszek, de épp ellenkezőleg, rengeteget csökkent a libidóm, szinte nem is érzem szükségét, hogy kiverjem. Ez normális? 20 éves fiú vagyok, gondolom ez számít

Lichen schlerosus esetén tapadós lehet a belső fityma?

Nehézkes hátrahúzni. Lichenre gyanakszik az orvos.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!