Ha kiegyenesítem a lábam, akkor hátul a hajlatban egy ér elég rendesen kidudorodik, kézzel érezhetővé válik. Ez normális?

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
20 éves vagyok és van valamekkora fitymaszűkületem. Sikosítóval hátra tudom húzni a makk mögé állva, és vissza is, viszont csak egy "kis tornáztatás" után. A kötzeti orvoshoz ha elmegyek ezze lap roblémával ő meg fog vizsgálni vagy küld tovább urulógushoz? És ott a...
Reggel felkeltem arra hogy fáj a herém, de eléggé. Tapintásaim után azt figyelem meg, hogy a pozíciójuk rendben van, de a jobb (amelyik fáj) herém fölött egy kicsit csomós/csavarodott/fonott (bocsi nem tudom jobban leírni) dolgot érzek, ami nem megszokott. Járni tudok,...
Az van h mimdig twitter videokra meg poreszra csapom ki minden este most 22 eves fiu vagyok es hat amikor telefon nelkul probalom kiverni akkor olyan nehez elelvezni es a fejembe egy poresz jelenetet kell elkepzelnem mintha egy videot neznek a telomon es ugx megyek el...
Sőt gyulladva is bevan. Minfenféleképpen körülmetélés a megoldás? - Olvastam, hogy általában igen. Viszont én azt nem akarom.
Pár hete már nem igazán szoktam önkielégíteni, mivel régen nagyon rá voltam függve. Azt hittem, hogy ettől majd sokkal "kanosabb" leszek, de épp ellenkezőleg, rengeteget csökkent a libidóm, szinte nem is érzem szükségét, hogy kiverjem. Ez normális? 20 éves fiú vagyok, gondolom ez számít
Nehézkes hátrahúzni. Lichenre gyanakszik az orvos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!