Kérhetek-e sebészeti vizsgálatot?

válasza:A sürgősségin kaptál papírt. Ott leírták, hogy mire gyanakodnak vagy mit vettek észre.
Ha nem kell semmi, akkor bemész a sebészetre, megmutatod a papírt és elmondod az orvosnak hogy szeretnéd ha egyéb lehetséges helyeken ahol a sérv előfordulhat megvizsgálna, mert évekig bútorpakolóként dolgoztál.
Meg fogod kapni a pontos választ a dokitól. Ennél pontosabban nem fogod megtudni hogyan vizsgálnak, elvegzik-e egyáltalán az általános átnézést.

válasza:A területileg illetékes SzTk sebészeti szakrendelésre kérsz időpontot.
Beutaló nem kell.Itt majd elmondod a panaszod.Megmondják merre tovább.

válasza:További kérdések:
30 éves férfi vagyok. Egy friss vérvételen az alábbi értékek jöttek ki: * GOT (AST): 230 * GPT (ALT): 177 * GGT: normál * ALP: normál * bilirubin: normál * CRP: 27 (HS miatt valószínű gyulladás) A vérvétel előtt pár héttel kezdtem el intenzívebben edzeni...
Totál meglepődtem, hogy ez a csávó idén tölti a 80-at, ebben az országban az 55-60 évesek szoktak így kinézni.
Következő a helyzet: - 30 körüli férfi, obezitás (fogyás folyamatban, Ozempic) és nem inzulin dependens 2-es típusú cukorbetegség, tesztoszteron pótló terápián. - DHT-ra komoly érzékenység (korai kopaszodás, tinédzserkori cisztás-noduláris akné az arcon -...
Komoyan mondom ha azt eszek masnapra olyan budos mint az allat, tomeny halszaga van.
Hova tudok fordulni ilyen problémával? Kecskemét, Szeged vagy Budapest?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!