Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kérhetek-e sebészeti vizsgálatot?

Kérhetek-e sebészeti vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Egy rosszullét miatt egyszer az SBO-n voltam. Ott csak az életveszély kizárása a fő cél, de a doktornő rám nézvve azt mondta, hogy sérvet lát a hasamon, érdemes megnézetni sebésszel. Namost én évekig bútort szállítottam, nagyokat emeltem és ez megijesztett, hogy fájdalmatlanul is lehet sérvem. És szeretném, ha minden olyan hely, ahol sérve lehet az embernek, kizárnák vagy felderítenék. A Jáhn Ferenc Kórházhoz tartozom, ott beutaló és időpont nélkül van sebészet. Elképzelhető, hogy ebben segítenek nekem? (Kérem hogy fétisesek kíméljenek, ez fontos nekem)

2025. aug. 10. 06:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A sürgősségin kaptál papírt. Ott leírták, hogy mire gyanakodnak vagy mit vettek észre.

Ha nem kell semmi, akkor bemész a sebészetre, megmutatod a papírt és elmondod az orvosnak hogy szeretnéd ha egyéb lehetséges helyeken ahol a sérv előfordulhat megvizsgálna, mert évekig bútorpakolóként dolgoztál.

Meg fogod kapni a pontos választ a dokitól. Ennél pontosabban nem fogod megtudni hogyan vizsgálnak, elvegzik-e egyáltalán az általános átnézést.

2025. aug. 10. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A területileg illetékes SzTk sebészeti szakrendelésre kérsz időpontot.

Beutaló nem kell.Itt majd elmondod a panaszod.Megmondják merre tovább.

2025. aug. 10. 14:43
 3/3 Pista1979 ***** válasza:
Egyébként a sérv akkor fáj amikor kiszakad,utánna már nem. Csak sajnos életveszélyes lehet.. kitud záródni.
2025. aug. 11. 06:49

További kérdések:

Magas GOT/GPT edzés után,lehet izomeredet vagy májprobléma?

30 éves férfi vagyok. Egy friss vérvételen az alábbi értékek jöttek ki: * GOT (AST): 230 * GPT (ALT): 177 * GGT: normál * ALP: normál * bilirubin: normál * CRP: 27 (HS miatt valószínű gyulladás) A vérvétel előtt pár héttel kezdtem el intenzívebben edzeni...

Hann Endre hogy tartja ilyen jól magát?

Totál meglepődtem, hogy ez a csávó idén tölti a 80-at, ebben az országban az 55-60 évesek szoktak így kinézni.

Férfiaknál hogyan kezelik a felnőttkori hormonális aknét?

Következő a helyzet: - 30 körüli férfi, obezitás (fogyás folyamatban, Ozempic) és nem inzulin dependens 2-es típusú cukorbetegség, tesztoszteron pótló terápián. - DHT-ra komoly érzékenység (korai kopaszodás, tinédzserkori cisztás-noduláris akné az arcon -...

Csak nekem halszagu a ferfiassagom a mekis mc fish burgertol masnapra?

Komoyan mondom ha azt eszek masnapra olyan budos mint az allat, tomeny halszaga van.

TB támogatott fitymafék műtétet hol végeznek?

Hova tudok fordulni ilyen problémával? Kecskemét, Szeged vagy Budapest?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!