Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak, hogy hasson a...

Mit csináljak, hogy hasson a kamagra?

Figyelt kérdés
Józanul nincs ra szükségem, viszont ha iszom - akár csak minimális mennyiségben - akkor vannak merevedési problémáim. Kamagrat szeretném kipróbálni ilyen esetekben, viszont ha jol tudom annak a hatását meg pont üti az alkohol. Van valami megoldás, hogy megis hasson alkohol mellett is?
jan. 1. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha csak kaffantás után innál? Csak kibírod azt a 2 perc halasztást.
jan. 1. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kurálni akarsz, ne igyál előtte és meg van oldva a probléma.
jan. 1. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a gyógszereket komoly, tényleges panaszokra írják fel, mivel nincs rá szükséged, ne próbáld ki és ne igyál közösülés előtt, ezzel a probléma megoldódik.
jan. 1. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát,de van olyan,hogy elmegyek bulizni. Nyilvan iszok, megha nem is sokat. Néha házáhozok valakit. Akkor azért nehez kikuszobolni a dolgot,mert nem ugy megyek bulizni,hogy na haza hozok valakit. De ha úgyis mennek,buliba azért ket három sört szeretek meginni.
jan. 4. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alkalmi partnerek váltogatásával is jól összeszedhetsz valami komoly fertőzést.
jan. 4. 04:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes. Nem kioktatast kértem. Két havonta egy valaki feljon,nem hiszem,hogy en lennék a következő Charlie Sheen.
jan. 4. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Betegtájékoztatóban szerintem le van írva, hogy alkohol jelentősen csökkenti a hatását, azt tudod tenni hogy nem iszol.

Egyébként ki is vizsgáltathatod magad urológussal.

jan. 5. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Nyilvános zuhanyzókban hogy csináljátok?

Én otthon úgy fürdök hogy már fürdés elött a makkom mögé húzom a fitymám és egész fürdés alatt csupasz makkal vagyok és miután megtörölköztem azután szoktam visszahúzni. De az a helyzet hogy majd el szeretnék kezdeni úszni és nem tudom hogy ott a zuhanyzókban illik-e...

Fiúk ti fürdéskor hogy csináljátok?

Végig hátra van húzva a fitymátok vagy csak addig amíg mossátok? És meg szoktátok törölni a makkot fürdés után?

Mit csináljak a fitymámmal?

Száraz, hámlik és szűk lett. Jelenleg hátrahúzni nem tudom.

Kb fél éve enyhe hereviszér tágulatott állapítottak meg nálam, nem mondott semmit az orvos hogy csináljak e vele valamit. Majd visszamentem 1...

Sziasztok! Panaszaim: fájdalom a heréknél, húzó érzés (ez már elmúlott szerencsére csak ritkán jelentkezik) Viszont a bal herém lentebb helyezkedik el azóta és van benne egy kis gumó ami ugye a hereviszér tágulat miatt van legalábbis az orvos ezt mondta. Még van egy...

Mit csináljak,ha nem merem bevenni az antibiotikumot?

Sziasztok. Sajnos elkaptam a tripper nevű fertőzést a barátnőmtől, mert mint kiderült párhuzamosan viszonya volt valakivel egy hónapon keresztül. Igen, kidobtam. És akkor is kidobtam volna,ha semmit nem hozott volna haza. A lényeg, hogy voltam orvosnál, azonnal...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!