Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélt pénisszel milyen...

Körülmetélt pénisszel milyen a szex? Miben más, mint "körülmetéletlen" pénisszel? FONTOS!

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nemsokára körül fognak metélni és azt szeretném tudni, hogy a körülmetélt fiúknak milyen a szex? Kevésbé élvezik, mint a nem körülmetélt társaik, vagy ponthogy jobb? Lehet metélés után is önkielégítést végezni?

2013. jún. 20. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Semmi nem változik. A családunkban a férfiak így születnek ( senki nem zsidó). Mindenütt legalább 3 gyerek volt, sőt a fiamnak 4 van.
2013. jún. 20. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
bemész a parlamentbe ott kérdezz meg bárkit
2013. jún. 20. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

1 es ti csoda család vagytok,talán még mutogatni is kellene bennetek.Fityma nélkül született minden férfi .

Ti vagytok a biológiai csoda.Ez még a zsidóságban sem esett meg .A kérdésre viszont nem válaszoltál .

Én viszont nem vagyok metélve ,de elolvastam az ide vonatkozó szakirodalmat .A lényeg,érzelmekben nem olyan gazdag,mint akinek fitymája van .Erre a magyarázat a következő .A fityma eltávolitásával,rengeteg érző idegvégződés is el van távolítva .A makkon lévő pontosan 50 ,elsorvad ,a makk kérgesedik .Az előnye,ezek hiánya miatt kicsivel tovább tart a sex .

2013. jún. 20. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó! Tény, hogy odaírtad, hogy nem vagy érintett, csak olvastál róla, de légyszíves, legalább ne hülyeséget írj be! Én metélt vagyok, és nem kérges a makkom.


A kérdezőnek válaszolva:


A makk elveszti nedvességtartalmát, de nem elkérgesedik, hanem selymessé válik, ezáltal könnyen csúszik síkosító nélkül is.

A szex és mindenféle egyéb izgatás metélten annyiban más, hogy az izgatásból kicsit kevesebbet, de mégis közvetlenebbül lehet érezni. Nehéz megfogalmazni. Kicsit több izgatás kell, de élvezéskor nagyobb az orgazmus.

Csak hogy konkrétabb legyek: masztinál nálam amikor nem voltam még metélve, hamar elélveztem, az orgazmus jó volt, de felejthető. Pár másodperc kéj, és annyi. Metélten: tovább bírom, és ha érzem hogy nemsokára élvezek, már akkor elkezdek nyögdécselni, élvezésnél pedig többször is felnyögök.

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, de érdemes jó orvoshoz fordulni, mert mint minden műtétnek, ennek is vannak kockázatai, és mérlegelni kell.


Én 3 évig hátrahúzva hordtam a fitymám, bevált, ezután metéltettem magam. A 3 év alatt nem volt se kérgesedés, foltosodás, semmi rendellenes, úgy gondoltam, hogy ha ennyi ideig nem volt, már nem is lesz. Ha metélni fognak téged is, szerintem próbáld meg te is hátrahúzva hordani legalább 1-2 hónapig, és ha tetszik/nincs semmi gond, akkor érdemes megcsináltatni.

2013. jún. 21. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
39%

Ez a kérgesedés - foltosodás - hámlás - csonkolás tényleg nem igaz, ha mégis, akkor annak semmi köze a körülmetéléshez!


Számomra a körülmetélt hímvesszővel sokkal jobb a szex. A jelenlegi párom is körül van metélve, felnőttként csináltatta meg, és én a korábbi kedveseim közül is többet rábeszéltem erre, mert nagyon egészséges dolognak tartom. Intenzívebb és érzés, mind a női és mind a férfi oldalon!

2013. júl. 1. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Az exeim nem voltak körülmetélve, de a férjem igen. Sokkal tisztább, higiénikusabb, nem "szaglik". Nekem sokkal jobb vele.
2013. júl. 2. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Én nem tudnék hátrahúzott fitymával vagy metélten élni, olyan lehet mint szűk tangában járni-kelni. Szex közben egyébként is a feleségem mindig fogja és hátrahúzza a fitymám úgyhogy az valóban igaz hogy jó!
2013. júl. 9. 01:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Kemény dolgok vannak itt leírva, kedves kérdező, ezekre reagálok, hogy helyre legyen téve pár dolog.


Kevés pasi meséli el még arc nélkül is, hogy neki a körülmetélés rossz és nem élvezi és probléma van vele, de én arccal is felvállalom, szemben azokkal, akik itt osztják az észt, akár az éjszaka-hajnal kellős közepén boldog-boldogtalannak, kissrácoknak, hogy milyen jó, ha levágatják a fitymájukat.


Nézzük a tényeket és a véleményeket:


"Utolsó! Tény, hogy odaírtad, hogy nem vagy érintett, csak olvastál róla, de légyszíves, legalább ne hülyeséget írj be! Én metélt vagyok, és nem kérges a makkom."


Nem mindenkinek lesz kérges. Nekem pl nem mindig kérges, de van, amikor igen. Páratartalom, kiszáradás, alsónemű, meg talán hőmérséklet kérdése. De összességében a makkom nekem bizony durvább, rossz tapintású.

Létező személy vagyok, bárki láthat, megjegyzem...


"A kérdezőnek válaszolva:

A makk elveszti nedvességtartalmát, de nem elkérgesedik, hanem selymessé válik, ezáltal könnyen csúszik síkosító nélkül is."


A makk kiszárad és éppen emiatt kevésbé fog jól csúszni. Nekem sokkal több síkosítót kellett mindig is használni a szexhez, de meg lehet figyelni, hogy azokban az országokban, ahol ez a barbárság elterjedt, jóval nagyobb az igény a síkosítókra.

Sokan panaszkodnak arról (nők), hogy a pasi érzéketlenebb, emiatt durvább, mert az igaz, hogy tovább bírjuk a lecsonkolt idegsejtek miatt, de mivel kevesebbet érzünk, ezért sokkal kíméletlenebbek is vagyunk, nekem is panaszkodott emiatt már barátnő... ő is létezik, nem egy kitalált személy, ahogy én se vagyok az. Meg ahogy Dr Spock se kitalált személy, khm....


"szex és mindenféle egyéb izgatás metélten annyiban más, hogy az izgatásból kicsit kevesebbet, de mégis közvetlenebbül lehet érezni. Nehéz megfogalmazni. Kicsit több izgatás kell, de élvezéskor nagyobb az orgazmus."


Mivel több ideig tart az izgatás, hiszen többezer ideggel kevesebb van nekünk, a végén nagyobb lesz az öröm, azonban összességében mégiscsak kevesebb az élvezet, hiszen KEVESEBB ÉRZŐ IDEGSEJT VAN.

Orális szexet nem élvezem és van még több körülmetélt haverom, akik ugyanerről számolnak be - leginkább a lecsonkolt fék miatt gondolom, hogy ez van.


"Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, de érdemes jó orvoshoz fordulni, mert mint minden műtétnek, ennek is vannak kockázatai, és mérlegelni kell."


Örülök, hogy ezt leírja végre valaki. Valóban így van. Személyes tapasztalatom, hogy minden ötödik körülmetélt elégedetlen. Ez nem mindegy....

Nem véletlen, hogy azokban az országokban, aholnem valami primitív törzsi vallás miatt csonkolnak embereket, azokon a helyeken egyre szorul vissza. Az USA-ban, Angliában, Új-Zélandon és Ausztráliában egyre kevesebb műtét van.

Közben meg lehet nézni, mennyi probléma van ezeken a helyeken, amiket különféle eszközökkel segítenek.

Elég beírni a keresőbe azt, hogy "foreskin restore" és ontja a találatokat... nem véletlenül....


"Én 3 évig hátrahúzva hordtam a fitymám, bevált, ezután metéltettem magam. A 3 év alatt nem volt se kérgesedés, foltosodás, semmi rendellenes, úgy gondoltam, hogy ha ennyi ideig nem volt, már nem is lesz."


Kisiskolás koromban volt a műtét és kamaszkoromig nem volt foltosodás. Akkor kezdődött, aztán erősödött és most meg már igazán látványos. Nem örülök, hogy látványos a foltos makkom. Szerintem nem szép, bár biztos van itt olyan, aki szerint tökjó. Kár, hogy a tulaja szerint nem.


"Ez a kérgesedés - foltosodás - hámlás - csonkolás tényleg nem igaz, ha mégis, akkor annak semmi köze a körülmetéléshez!"


Bármikor találkozom élőben bárkivel és meggyőződhet róla. Igenis igaz, meg tudom mutatni, 3D-ben.

Nem kéne hazugnak nyilvánítani azt, aki nem szimpi...


"Számomra a körülmetélt hímvesszővel sokkal jobb a szex. A jelenlegi párom is körül van metélve, felnőttként csináltatta meg, és én a korábbi kedveseim közül is többet rábeszéltem erre, mert nagyon egészséges dolognak tartom. Intenzívebb és érzés, mind a női és mind a férfi oldalon!"


Szerintem nem intenzív, mivel kevesebbet érzek vele. Én férfiként, körülmetéltként ezt gondolom és mondom. És nem a neten elbújva, hanem személyesen is, bárki előtt, bármikor.

2013. aug. 26. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a körülmetélés után ugyan érzéketlenebb lett a makkom, de a fityma nélkül terebélyesebb és szélesebb a pereme is. A doki egész jó munkát végzett, így erekcióban is elég feszes lett a bőr. Minden lökést sokkal intenzívebbnek élek meg, mert végre valóban érzem a páromat. A heg környéke olykor viszket és olyan érzés, mintha a fitymámat vakarnám (ld. csonkolt végtagok fantom fájásának esete). Ugyanakkor ez a terület éppen emiatt roppant érzékeny is, amire az orális szex közben a barátnőmet is rávezettem. Szóval nekem bejött a körülmetélés.
2014. márc. 8. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

Na végre egy igazán pozitív hozzászólás! Segíthetnél már ellensúlyozni a körülmetélés ellenes propagandistát!


Én még nem találkoztam olyannal aki megbánta volna vagy akinek nem sikerült volna ez a műtét. Olyat már láttam, akinél nem vágtak eleget, és később meg kellett ismételni a műtétet úgy, hogy a teljes fitymát eltávolították. Jobban járt volna, ha egy lépésben megcsináltatja.


A körülmetélés az önkielégítést nem befolyásolja.

2014. márc. 10. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!