Kevés ondó mitől lehet? 16/f
Figyelt kérdés
Eddig naponta 1x maszturbáltam és teljesen normális mennyiségű ondót spricceltem a végén. Kb október óta nem spriccelek csak úgy kifolyik az ondó. Ritkán ugyan spriccelek, általában ha este csinálom, vagy ha nagyon kell. Ez mitől lehet?2013. dec. 26. 22:46
2/5 anonim válasza:
napi 1 miotta sok nem attol van am
3/5 anonim válasza:
Kikérem magamnak első, engem Matyinak hívnak!
4/5 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, akkor több lesz a spermád.
5/5 anonim válasza:
Egyátalán nem tartozik a kóros folyamatnak, ha csak kifolyik .
Ilyenről egy szakirodalom sem ír.A kilövellést az elélvezésig elért sexuális izgalom foka határozza meg .Ennek hatására fog dolgozni a PC izom .Mert ennek az izomnak a feladata az ondó külvilágra juttatása .
De a mennyiség is ennek a függvénye .Egy kellően felizgult fiú többet,és nagyobbat is lő ki. A folyadék elfogyasztásának ehhez semmi köze.Te nem egy lázas beteg vagy ,akinek sokat kell inni a kiszáradás ellen .
Egyébként csak az ondó 40-50 % a távozik ,és nem az összes ami a mellékherékben található .Ennek is meg van a magyarázata ,de nem tartozik a kérdéshez .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!