Verés elotz nem mostam kezet. Lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
Pénzt fogtam verés előtt kb. 1 órával itthon. Én ha már itthon vagyok nem nagyon mosok kezet. Tehát a pénz után nem mostam kezet és rá 1-2 órára megfeledkeztem a kézmosásról. Egyébként most kivételesen csak a bőrhöz nyúltam de lehet abböl valami hogy lemosás közben viszont hozzáértem? (Utana perszebkezet mostam es megmostam megegyszer a farkam)2014. máj. 12. 19:18
1/13 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok a helyesirasi hibak miatt csak telefonrol irtam..
2014. máj. 12. 19:19
2/13 anonim válasza:
És verés után sem mostál kezet, hanem megfogtad a telefont, ugye ?
3/13 A kérdező kommentje:
Hát igen
2014. máj. 12. 19:29
4/13 A kérdező kommentje:
De ebből lehet bajom?
2014. máj. 12. 19:30
5/13 anonim válasza:
Ennyitől remélhetőleg semmi bajod sem lesz! :)
6/13 A kérdező kommentje:
Nektek volt már hasonló?
2014. máj. 12. 19:35
7/13 anonim válasza:
Lehet. Most kezd éhenhalni az agyrágó bogár a fejedben.
8/13 A kérdező kommentje:
Haha. Kerlek komolyan valaszoljatok.:)
2014. máj. 12. 19:38
9/13 anonim válasza:
Figyelj! Még sosem fordult elő, hogy úgy pisiltél valahol, hogy előtte nem mostál kezet?
10/13 A kérdező kommentje:
De, de akkor nem nyúltam a farkam végéhez. Egyébként köszönöm a válaszokat közben megy a zöld.
2014. máj. 12. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!