Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok és nem jön...

Dancsahan kérdése:

13 éves vagyok és nem jön spermám. Az baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hali.Arról van szó hogy amikor kiverem akkor beszoktam nyálazni a péniszem ,mert ha nem akkor kicsit fáj és akkor nem jó érzés. És amikor elélvezek akkor átlátszó folyadék jön. Az előváladék vagy vissza folyt a nyál? Eléggé hülye kérdés bocs ha valakit fárasztottam. :S

2014. máj. 13. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi cuccost lőttél.
2014. máj. 13. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Egy éve még 15 voltál:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__407..

Egy 2011-es válaszban is 13:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

3. / Tilos

(j) szándékosan félrevezetni a többi Felhasználót vagy azokat, akik segítséget vagy kérdésükre választ várnak bármely témakörben;

A fenti szabályok bármelyikének megszegése okot adhat a kérdéses tartalom eltávolítására, a szabályokat megsértő Felhasználó felfüggesztésére vagy törlésére.

2014. máj. 13. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

"Suliba mindig kirögögnek ha a régebbi tesómtól örökölt ruhákban megyek"

A másik biztos a tesója.

2014. máj. 13. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy kényelmesebb, nyugodtan síkosítsd meg! Ami kijön elélvezéskor az biztosan nem a nyálad! :)
2014. máj. 13. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen azokat a kérdéseket a tesóm írta még régebben. :D Amúgy köszönöm szépen a válaszokat.
2014. máj. 14. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

komolyan 2es, te sérült vagy!

lekáderezed a kérdezőket?

ennyi fölös szabadidőd van?

2014. máj. 14. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:

MÉg csak most serdülsz ezért nincs spermád,de emiatt ne aggódj,azt legkésőbb a szervezetnek 16-16,5 éves korra termelinie kell ha nem lenne akkora sem spermád akkor edokrinologushoz kell menni,de még van 3,5 éved szóval nyugi.

NÉzd az átlátszó folyadék lehet az előváladékod is akár,de nekem ez fura hogy nyálazod a péniszed,akkor vízezd be,a nyál tele van egy csomó baktériummal.

Aztán még egy fontos a te korodban vannak későn és koránérők biológia értelembe tehát ,van akinek 13 évesen van spermája,fanszőre,viszonylag magas is már,a másik meg még csupasz,és alacsony.

De emiatt nem kell egyből aggódnod,ezt majd az idő megoldja.

2014. máj. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!