15 évesen 168 cm fiú vagyok. Van módszer arra, hogy pontosan megállapítsák mekkora leszek? (a hozzáadós módszeren kívül)
Figyelt kérdés
Apám és anyám is 165 cm2016. júl. 5. 01:16
1/7 anonim válasza:
Pontosan megállapítani nem lehet. Egy várható értéket lehet számolni, de az se sokat jelent.
Ha az egész családod picike ne számíts csodára.
2/7 anonim válasza:
Én tudok egy tuti módszert, csak meg kell adnod pár adatot, és kiszámolom neked... szóval a következőkre lesz szükségem:
Testsúlyod.
Cipőméreted.
Hajad és szemed színe.
Péniszed mérete.
A reggeli székleted tömegére(hány kiló?)
Ha ezeket megírod, ki tudom számolni, milyen magas leszel 18 éves korodra.
3/7 anonim válasza:
Menj el egy sportorvoshoz, ők meg tudják becsülni a várható magasságodat (a csontkor alapján), de ez is csak egy becslés.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket...nem értem utolsó előtti,ebőől hogy állapítód meg?
2016. júl. 5. 19:00
5/7 anonim válasza:
úgy állapítja meg, hogy ő egy troll és a trollok mindenre képesek :O
6/7 anonim válasza:
szerintem aranyosak az alacsony srácok, ha nem kövérek, hanem vékony és sportos testük van. ez nem gáz, szal emiatt ne legyél elkeseredve
7/7 anonim válasza:
Nem lehet tudni.
Mivel apud már túlnőtted az is lehet már nem nősz tovább,vagy csak 2-4 cm-t nősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!