Normális az hogy alig kelek merevedéssel, mint korábban?
Figyelt kérdés
Mikor még fiatalabb voltam gyakoribb volt mint most. Most szinte alig emlékszem mikor keltem úgy, hacsak épp nem aludtam a barátnőmmel. 23/F2017. jan. 14. 08:04
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Én minden reggel arra ébredek.
19/f
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nem törvényszerű a reggeli merevedés .
Kapcsolódó kérdések:
Kicsi a péniszem, de használható egybe. Mért nem fejlődöt ki normálisan?
Merevedéssel nincs gond, az anyag mennyisége miatt agódok, mert szerintem kevés termelődik. Mit lehetne tenni ez ügyben? Normális válaszok várok.
Miért halnak korábban a férfiak hét évvel korábban, mint a nők?
Aktuális hazai adat.
Miért bontja le a test a már korábban felépített izmot?
Az izom is a zsírhoz hasonló energiaforrás lenne?
Az baj ha minden reggel merevedéssel ébredek, és addig nem múlik el, amíg ki nem megyek wc-re?
Tudom, hogy szokott merevedés lenni reggelente, de hogy minden nap... Ez nem gond? 14/f
Mi ez az inkább fehér szinű pattanásszerű valami a herezacskómon?
Néhány napja vettem észre, korábban még sosem vettem észre ilyet. Aggódhatok valami miatt? 2-3 mm átmérőjű lehet
Nem merevedik meg teljesen es nagyon zavaro egyuttletkor, fiatal vagyok es meg nem fordult ilyen elo korabban. Mi lehet a gond?
19 eves vagyok, volt egy 3 eves kapcsolatom ami 1 eve veget ert. Tokeletesen mukodott minden azon kivul hogy neha hamar elmentem de ezt a fiTalsagnak tudtam be mert csak 14-15 eves koromban volt ez. A mostani baratnomet szeretem nagyon jol nez ki csinos es bosszant...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!