Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális az hogy alig kelek...

Normális az hogy alig kelek merevedéssel, mint korábban?

Figyelt kérdés
Mikor még fiatalabb voltam gyakoribb volt mint most. Most szinte alig emlékszem mikor keltem úgy, hacsak épp nem aludtam a barátnőmmel. 23/F

2017. jan. 14. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Én minden reggel arra ébredek.

19/f

2017. jan. 14. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű a reggeli merevedés .
2017. jan. 14. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Kicsi a péniszem, de használható egybe. Mért nem fejlődöt ki normálisan?

Merevedéssel nincs gond, az anyag mennyisége miatt agódok, mert szerintem kevés termelődik. Mit lehetne tenni ez ügyben? Normális válaszok várok.

Miért bontja le a test a már korábban felépített izmot?

Az izom is a zsírhoz hasonló energiaforrás lenne?

Az baj ha minden reggel merevedéssel ébredek, és addig nem múlik el, amíg ki nem megyek wc-re?

Tudom, hogy szokott merevedés lenni reggelente, de hogy minden nap... Ez nem gond? 14/f

Mi ez az inkább fehér szinű pattanásszerű valami a herezacskómon?

Néhány napja vettem észre, korábban még sosem vettem észre ilyet. Aggódhatok valami miatt? 2-3 mm átmérőjű lehet

Nem merevedik meg teljesen es nagyon zavaro egyuttletkor, fiatal vagyok es meg nem fordult ilyen elo korabban. Mi lehet a gond?

19 eves vagyok, volt egy 3 eves kapcsolatom ami 1 eve veget ert. Tokeletesen mukodott minden azon kivul hogy neha hamar elmentem de ezt a fiTalsagnak tudtam be mert csak 14-15 eves koromban volt ez. A mostani baratnomet szeretem nagyon jol nez ki csinos es bosszant...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!