Ez lehet normális?

válasza:

válasza:Annyira elfúrta már a koronát hogy nyilván a tömés közel van a gyökércsatornához, nekem is hasonló volt, hidegre nem fájt, nyomásra, melegre majd beszartam, az orvos is egy hülye volt hogy nem látta akkor, hogy mennyire mélyen kellett fúrni, kvázi menjen a gyökérkezelés. Sokat kínlódtam ezzel a foggal végül idegek hiányában elhalt a fog és nincs már meg.
Sajnos ezzel számolni kell.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Másra nem tudok gondolni! Eddig normális volt!
Az első szám általában alkatomhoz és koromhoz megfelelő 140-es érték. Az orvos szerint ez jó. A második érték viszont a legutóbbi méréskor - ami nem egyszerű, mert csak egy spáci "nagy" vérnyomásmérő az ami nem durran le a karomról, így az orvosnál mérés se mindig...
Remotív extrát szedem és most 1 hete kezdett hatni. Inkább pozitívabb vagyok. Nem gondolok arra, hogy jó lenne ha nem is élnék vagy, hogy mindenben rossz vagyok. Az emberekkel is könnyebben beszélgetek és jobban kedvelnek, kedvesebb vagyok. Régen még a kollégáktól is...
Lehet mar nem epp a szuzhartyam?
Ilyen gumisarok van a talpam alatt, így magasabb a gipszes lábam. Alig bírok menni vele.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!