A rossz fogaimtól lehet mellkasi fájdalmam? És ha igen, akkor elmúlik ha rendbe lesznek a fogaim?

válasza:

válasza:Szívbetegségben eéőfordulhat fogfájdalom. Legtöbbször mese, hogy a bal kar zsibbadása az infarktus tünete, sokszor csak fogfájásra panaszkodik az illető, de kiderül, hogy semmi baja fogászari szempontból olyankor szokták kardiológiára küldeni az embereket.
De hogy ez fordítva is igaz nem tudom, nem hiszem.
Menj mindenképp kardiológiai vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Gyakran fogmosás után kb már fél órával is kellemetlen illatú/szagú a szám. Van egy lyukas fogam, talán azért?
A fogorvosom a tegnap elkezdte kihúzni a gyökereket a fogamból, és iszonyúan fájt, mert érzéstelenítés nélkül csinálta. Már annyira fájt, hogy megfogtam a karját, hogy hagyja abba, mert nem bírtam megszólalni. Végül ezután adott injekciót, és azután már nem éreztem...
Mit lehet tenni ellene?
Mit tegyek ellene?
Van 4 rossz fogam, nem merek elmenni fogorvoshoz, félek hogy mit fog szólni ennyi rossz fog láttán! Mit csinálnátok a helyemben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!